Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote="krzychu20"]Można ewentualnie etykietke wydrukować i dodawać do wlepy i na swoje ulubione piwko przykleić [/quote]
nie głupie :) w pdf-a zrobic i w dział promocja klubu :P
BTW
Bielo
Pamietasz jak chwaliłeś kebaba koło mojej roboty jak w GD byłeś ?? Właśnie dostałem garść zniżek do nich :grin: duży kebab za 8 zeta, trza będzie przetestować :grin:
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Marcinek »

U mnie na wiosce jakie Kebaby robią <mniam> sam nie dam rady go zjeść ;D za to Hamburgery wymiatają w Elblągu na hali :P miazga ! :p
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

[quote="MiSiEk-GDA"]
Bielo
Pamietasz jak chwaliłeś kebaba koło mojej roboty jak w GD byłeś ?? Właśnie dostałem garść zniżek do nich :grin: duży kebab za 8 zeta, trza będzie przetestować :grin:[/quote]

:good: smacznego Karolu :) ja już dawno kebsa nie jadłem, raz na jakiś czas można sobie pozwolić na tyle kalorii :)
Obrazek
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

Takie żarcie jak kebaby i hamburgery to ja niezbyt często jem :blush2:

Kebaba ostatnio w styczniu rok remu jadłem jak po Polo jechałem z tatą :crazy:
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote="krzychu20"]Takie żarcie jak kebaby i hamburgery to ja niezbyt często jem :blush2:[/quote]

Ja też:) ale od czasu do czasu jak idziesz dasz 10 zł i napakujesz sie na maxxxxa :P to nawet fajnie jest :p
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="Bielo"] smacznego Karolu ja już dawno kebsa nie jadłem, raz na jakiś czas można sobie pozwolić na tyle kalorii [/quote]
dokładnie raz na jakiś czas można, w sumie tez nie pamiętam kiedy kebaba jadłem, chyba w zeszłe wakacje ostatnio jak na rowerze byłem po całym dniu w robocie jak siedzialem bez obiadu po czym Kasia do mnie rowerem zjechała i we 2 na Brzeźno na plaże w ta i do domu pojechałem :)
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

ja to w poniedziałki do warszawskiej Sahary podbijałem przed zajęciami na uczelni na kebsa :D hmm... smaku sobie narobiłem :D
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="Bielo"]ja to w poniedziałki do warszawskiej Sahary podbijałem przed zajęciami na uczelni na kebsa hmm... smaku sobie narobiłem [/quote]
to musze zobaczyć gdzie to to może jak będę w wawie też przetestuję ;)
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote="MiSiEk-GDA"][quote="Bielo"]ja to w poniedziałki do warszawskiej Sahary podbijałem przed zajęciami na uczelni na kebsa hmm... smaku sobie narobiłem [/quote]
to musze zobaczyć gdzie to to może jak będę w wawie też przetestuję ;)[/quote]
Dasz mu cynk to za kebaba zdradzi ci tajemnice :P heheh
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

w samym centrum Wawy przy D.H. Smyk na Kruczej przy Jerozolimskich ;)

ja to muszę jeszcze miejscówę na Marymoncie przetestować, bo chwalą 'chińczyka' :)
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="Bielo"]w samym centrum Wawy przy D.H. Smyk na Kruczej przy Jerozolimskich [/quote]
już namierzyłem :)
http://www.kebab-sahara.pl/kontakt.html
Teraz muszę zobaczyć czy będzie mi po drodze, bo na Taśmowej będę na szkoleniu gnił, a gdzie spał to jeszcze nie wiem oby nie na centralnym :grin:
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

[quote="MiSiEk-GDA"][quote="Bielo"]w samym centrum Wawy przy D.H. Smyk na Kruczej przy Jerozolimskich [/quote]
już namierzyłem :)
http://www.kebab-sahara.pl/kontakt.html
Teraz muszę zobaczyć czy będzie mi po drodze, bo na Taśmowej będę na szkoleniu gnił, a gdzie spał to jeszcze nie wiem oby nie na centralnym :grin:[/quote]

dokładnie ten lokal :)

to na Służewiu, czyli tzw. dzielnicy białych kołnierzyków, która zaczyna się na Mokotowie, na Taśmową do Netii po dokumenty wpadałem jak w outsourcingu pracowałem
Obrazek
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

A u mnie byl dumle, poscigalismy sie polo vs GSX-R i dostal w dupsztala, on z jedynki startowal, ja z piatki :mrgreen: Zrobilem pare zdjec, ide obrobie i mu podesle, a potem biore sie do roboty... argh! Rano pobudka o 5 i o 6:30 teleportacja.
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="shao"]A u mnie byl dumle, poscigalismy sie polo vs GSX-R i dostal w dupsztala, on z jedynki startowal, ja z piatki Zrobilem pare zdjec, ide obrobie i mu podesle, a potem biore sie do roboty... argh! Rano pobudka o 5 i o 6:30 teleportacja.[/quote]
no ba w końcu on ma tylko 750, a Ty 1.0 :) jak bedziesz miał foty pokaż na gg ciekawe jak to wygląda ;)
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”