Tzn AEX w 6N nie jest najgorszy:D
Ja mam STAG'a 4 sekwencje i też jestem zadowolony.. mam proste porównanie.. zaleje za 50zł gazu jeżdżę i jeżdżę, zaleje za 50zł benzyny nie jeżdże
Polo chyba pójdzie od żyda, nie chce tego ale musze.. Nie zabieram z auta nic, zostaje wszystko, jedynie skrzynia,radio i wzmak.. Szkoda bo świeże lpg, zrobiłem ledwo 7tyś km, nawet mi sie dobrze nie zwróciło no ale cóż takie życie..
5tyś musze wziąć z tym gazem, nie ma mowy że mniej.. pewie nie długo zawita ogłoszenie w dziale sprzedam, pozdróVWka.
Padła taka myśl ponieważ byłem oglądać pięknego Golfa IV GTI... Malowana jedynie maska .. piękny, ale jednak nie mam tyle pieniążków, może w przyszłym roku.. Na razie musze porobić w polo to co najważniejsze ..
Może na wiosne przygotuję ją do sprzedaży..
w Polówce więcej już modów nie będzie, niedługo idzie na sprzedaż, na razie idzie w odstawkę.
Porobie to co trzeba i pójdzie na alledrogo.
Od środy/czwartku będę jeździł Fordem Focusem MK1 1.8TDDI 2000r na full opcji, w kombi, za tą kase co fajne polo. Także na razie taka opcja, zobaczymy co później:)
[quote=""KondzioR.""]w Polówce więcej już modów nie będzie, niedługo idzie na sprzedaż, na razie idzie w odstawkę.
Porobie to co trzeba i pójdzie na alledrogo.
Od środy/czwartku będę jeździł Fordem Focusem MK1 1.8TDDI 2000r na full opcji, w kombi, za tą kase co fajne polo. Także na razie taka opcja, zobaczymy co później:)[/quote]
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :-D
Tzn powiem tak, Focus również będzie na sprzedaż w tym czasie co Polo, a później jak sprzedam oba graty będę coś szukał.. może 6n2 GTI albo Golfa IV GTI:)
Na pewno VAG.
A Focus jest bo został kupiony za śmieszne pieniądze a jest w idealnym stanie.
A więc w tym tyg. autko leci do mechanika. Brak mi siły na ogarnięcie tego gniazda OBD II i spalania po uwaleniu sondy.
Także auto raczej przejeździ ze mną rok 2013 i będzie na pewno niżej i troche szerzej.
[quote=""fajgi""]to się okaże bo masz tyle pomysłów na minutę że szok [/quote]
Musi zostać, bo w autko zainwestuję troche pieniążków i oddam za grosze?:D