[quote="webak"]Karol filmik oglądałeś ? [/quote]
taaa dobry show tylko więcej się bujaliście niż śpiewaliście ale dobry motyw i paniom widać się podobało, bo na koniec był wrzask niczym po koncercie kapeli, tylko staniki się nie sypały na was
[quote="MiSiEk-GDA"]
ooo jednak kupił motor fajnie :yahoo: ciekawe czy zrobi o nim temat na forum :crazy: Kurna a ja już się bałem, że Ty nas nie lubisz i przepadłeś.[/quote]
Kupil najs sztuke i ciuszki w dobrej cenie wiec git. To, ze Was nie lubie to chyba wiadomo od momentu zarejestrowania sie tutaj A przepasc to jeszcze nie, ale moze za 2 tygodnie na chwile przynajmniej przepadne... w koncu bede robil trase ponad 8000km.
[quote="monia619"]Czaja nie denerwuj sie jak ktos pracuje od pn-pt od np 9-17 to nie ma kiedy zrobic zakupów [/quote]
[quote="PaY"]tesco są otwarte 24 h[/quote]
Najbliższe Tesco 24h to mam na Radzymińskiej. więc kaaaaaawał drogi ode mnie. Ja nie bronię ludzimo kupować w sobotę i niedzielę. ale niech odrobinę przy tym myślą. a nie jeżdżą między półkami jak zombi. Jedzie prosto, patrzy w bok. nie ważne że pół towaru z półek po drodze spadnie, że przywalisz iluś tam osobom koszykiem. ja jadę i mam wszystko i wszystkich w poważaniu.
shao
a co kupił Marecki w końcu? I czy wracał tym na kołach?
BTW.
Same oszołomy teraz dzwonią w sprawie Fiaciora. dziś jeden dawał 8,5k :rotfl: :rotfl: :rotfl: to go wyśmiałem. Panie kup pan sobie Polo 6N a nie Fiata ten rocznik. Może i dużo za niego chcę, bo golas, i na błotniku z przodu przycierka, ale w końcu wiem co sprzedaję. ehh... nic dziwnego że mamy rynek samochodowy taki jaki mamy - kręcone przebiegi i auta wszystkie w igła stanie.
[quote="shao"]Ten o -> http://moto.allegro.pl/suzuki-gsx-r-gsx ... 02349.html[/quote]
Ehhh... marzenie. też kiedys byłem napalony na motocykle. dziadek mnie zaraził. uczył jeździć na Rometowskim Ogarze z silnikiem jawki 50. biegi były normalnie w nodze (chyba całe 3 jak dobrze pamietam ). Fajna przygoda. Latało sie bo Białołęce i Tarchominie. Czasem w weekend śmignęło na bazar do Legionowa. No nic, może kiedyś i mnie będzie stac na motor to sobie kupie. na razie planuje do jesieni postawić wiatę dla auta.
a ja bylem w niedziele na wystawie motorkow i skuterkow i powiem, ze bylo super, jak ktos chce to sie fotkami moge podzielic
shao fajna dwukulke nabyles. moj szef ma yamahe fazer -> sympatycznie sie tym jezdzi ...... i tylko ja biedaczek musze nabyc skooter ....... i bede jezdzil takims dziwnym czyms. ale nic, pocieszam sie ze na benzynce oszczedze.
audi bylo i bedzie, a polo ma u mnie dozywocie bo sie swinia nie chce zepsuc (kochane bydle).... no i sie zepsul, silnik padl
Spoznione zyczenia nie wiem z jakiej okazji ale to niewazne
EDIT: Zmiana planow, sprawe zalatwie w Tarnowskich Gorach czyli chwile wczesniej wroce do domu.
[quote="shao"]Spoznione zyczenia nie wiem z jakiej okazji ale to niewazne [/quote]
dzień chłopa podobno dziś stąd te życzenia Ładny ten motor kupił , sąsiad policjant miał podobnego GSX-a fajna sztuka to teraz nie będzie łapać mandatów za parkowanie i nie będzie narzekał na korki, bo wszędzie się przeciśnie tym :good:
A, ze to myslalem ze jakies szczegolne zyczenia tylko dla niego
Wszedzie to sie nie przecisnie bo to moto na tor bardziej, a nie do miasta w korki ale da se rade. Najwyzej sprzeda i kupi Fazera co mu probowalem wpoic do glowy ale sie nie dalo :mrgreen: