[quote="czaja"]fuck, jak ja nie nawidzę robić zakupów w sobotę rano. powystrzelałbym tych ludzi żeby spokojnie zrobić zakupy. odmóżdżenie społeczeństwa postępuje...[/quote]
norma, ja też nienawidzę chodzić w weekend do marketu bo ludzie latają jak oszaleli robiąc zakupy jak na 2 wojnę światową i masz w tym momencie ochotę zmienić się w Breivika :vinsent: teraz i tak jest jeszcze luz, najgorzej jest przed świętami i dlatego się cieszę, że mam tesco pod nosem i najlepiej robi się zakupy w nocy, jak nie ma tej psychozy i spokojnie sobie łazisz między półkami tylko inna sprawa, że nie każdy towar w nocy dostaniesz
[quote="monia619"]A TAK WOGÓLE DORDZY PANOWIE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MĘŻCZYZNY
[/quote]
A dzięki dzięki

:piwo:
[quote="shao"]Nie bylo mnie tu chwile, troche za duzo mam na glowie przed wyjazdem. Ale sa ostatnio dobre wiesci, jest szansa na zakupy, dumle juz po zakupach, wiec jak dzisiaj dopne transakcje do konca to bedzie combo za w uj milionow $ [/quote]
ooo jednak kupił motor

fajnie :yahoo: ciekawe czy zrobi o nim temat na forum :crazy: Kurna a ja już się bałem, że Ty nas nie lubisz i przepadłeś.