Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

Cisza, że hoho :closedeyes:
To ja się kładę spać :crazy:
:bye:
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

No i zostałem sam...
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

nie zostałeś :P ja siedzę i szukam szczęścia na portalach z pracą, ale jakoś ani widu ani słychu :(
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Heh, kichowato z deka, wiem jak to jest, bo szczerze powiedziawszy na podkarpaciu jeszcze większa posucha niż u Ciebie, nie mówiąc już o tym, zeby znaleźć coś przyzwoitego. Mi się udało i cieszę sięz tego, ale lekko nie ma :)
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
S
Sarotti
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Sarotti »

nie zostaliscie :grin: ja za to od 19 rozpoczynam kariere pod ziemią :blush2:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="JuStIcE"]Heh, kichowato z deka, wiem jak to jest, bo szczerze powiedziawszy na podkarpaciu jeszcze większa posucha niż u Ciebie, nie mówiąc już o tym, zeby znaleźć coś przyzwoitego. Mi się udało i cieszę sięz tego, ale lekko nie ma [/quote]
wiesz ja mam dość klimatów co są u mnie robi się obóz pracy i zero szacunku do pracownika, mam porównanie na przestrzeni 5 lat co było i co teraz jest i jest strasznie, polityka zarówno do klienta jak i pracownika idzie na dno i mogę to porównać do czegoś na zasadzie jak masz kurnik i kury co mają walić jajka jak automaty bezmyślnie nie na jakość tylko na ilość oby jak najwięcej, a jak masz inne zdanie to na pieniek i siekierką w łeb :butcher:
[quote="Sarotti"]nie zostaliscie ja za to od 19 rozpoczynam kariere pod ziemią [/quote]
górnik ?? :)
S
Sarotti
Mały interesant
Mały interesant

Strzal w 10 misiek :D
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="Sarotti"]Strzal w 10 misiek [/quote]
o kurde to mega ciężka i niebezpieczna jednak praca, ale na Śląsku chyba wiele osób tym się zajmuje z dziada pradziada co ?? ;) i jeszcze jakby nie patrzał jedna z nielicznych gałęzi polskiego przemysłu co działa, jak reszta 3/4 polikwidowane albo posprzedawane.
BTW
Zabiję chyba mojego dostawcę neta od tygodnia mam jakieś jaja, że wieczorami zrywa sygnał chwilowo cały czas :assasin:
S
Sarotti
Mały interesant
Mały interesant

moze z dziada pradziada to nie ale w rodzinie duzo mam gornikow :D ja jestem kucharzem z zawodu ale marna kasa wiec uciekam na kopalnie, 2 sprawa moja przyszla zona mam nadzieje mieszka 15 min drogi od Jastrzebia wiec innej pracy w jej obrebie nie widze niz kopalnia pozatym jej cala rodzina robi na kopalni :grin: no i tak sie zlozylo ze bede sobie gdzies tam czmychał obok Ralpha haha :crazy:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="Sarotti"]moze z dziada pradziada to nie ale w rodzinie duzo mam gornikow ja jestem kucharzem z zawodu ale marna kasa wiec uciekam na kopalnie, 2 sprawa moja przyszla zona mam nadzieje mieszka 15 min drogi od Jastrzebia wiec innej pracy w jej obrebie nie widze niz kopalnia pozatym jej cala rodzina robi na kopalni no i tak sie zlozylo ze bede sobie gdzies tam czmychał obok Ralpha haha
[/quote]
no z tego są pieniądze tylko wiadomo nie jest to lajtowa praca i trzeba mieć nerwy by siedzieć 850 metrów pod ziemią czy głębiej i mieć świadomość, że jak coś się wali to może być ostry error, ale to człowiek na co dzień o tym pewnie nie myśli, tak jak wsiadasz do auta to po prostu jedziesz, bez paranoi, że za chwilę Cię rozjadą :grin: Dobrze jak mówisz, że jest robota i że za jakieś ok pieniądze :good:
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

Wstalem. Pospalem sobie i pora szykować sie na zakupy.
Awatar użytkownika
webak
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: webak »

Siema.
Sobota a ja dalej bez sprawnego auta :(
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

:hello: Witać w sobotkę z rana :D
Awatar użytkownika
monia619
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: monia619 »

[quote="krzychu20"]
Ja sobie umodziłem podświetlenie zapalniczki do Pauliny :grin: jutro montaż :blush2:[/quote]

Czesc chłopaki....

u mnie w piździkółku mam podświetlane pokrętłka od nawiewu i na nogi sie świeci :) na niebiesko :bb: :bb:
"Nie dyskutuj z idiotą, sprowadzi cie do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem..."
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

[quote="monia619"]u mnie w piździkółku mam podświetlane pokrętłka od nawiewu i na nogi sie świeci na niebiesko [/quote]

Pokrętełka ok :good: ale podświetlenie na nogi to niebieskie wieje troszke ciemną stroną TjuninGów :closedeyes: Jakby było białe to inna sprawa :blush2:
;)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”