Niestety ale wewnętrzne klamki chromowane od polo kombi Fl nie pasowały :/ . . . . Wie ktoś czy od czegoś pasują klamki wewnętrzne żeby były chromowane ??
Jamnik - Sportowa Wersja Kreta "Jeżeli wszystko jest pod kontrolą - jedziesz zbyt wolno"
patrz jaka franca Wkręca mnie, ze kasy nie ma na zderzak
Klamki sobie pomaluj srebrnym motipem do alufelg.. da Ci dobry efekt, takiego matowego alu.
Chromowanych nie przypasujesz, zeby ladne byly..
[quote=""Skfarek""] czemu masz angolskie zegarki?[/quote]
Bo jak kupował te zegarki to patrzył na jak najtansze zeby były bo nie wiedział czy beda pasowac a wiadomo najtansze sa z angoli, i widocznie jeszcze nie zmienił
[quote=""Muniek91""]Właśnie zakupiłem licznik z polo GTI i do niego idą jeszcze ramki chromowane na zegary więc będzie ładnie i oryginalnie .[/quote]
A w sumie to dzieki komu go zakupiłes? Tego to juz nie powie :acute: Za taka cene to zal było nie brac
Fajnie ta kiera wygląda zawsze bardziej mi się podobała niż ori co w 6N wkładali idziesz dalej do przodu widzę i dobrze Może będzie na spocie dziś zobaczyć okazja na żywo jak się wyrobię
Niestety obecna sytuacja zmusiła mnie do przywrócenia polo do serii ( wąski zderzak , tylne lampy , zamiast Alu stal no i kubły ) . . . . To by był koniec przygody i planów związanych z polo . . . .
Jamnik - Sportowa Wersja Kreta "Jeżeli wszystko jest pod kontrolą - jedziesz zbyt wolno"
A szkoda, bo to niby był taki składak ale bez przerwy pojawiało sie w aucie cos nowego, ale coz sytuacja wyszła taka a nie inna i z czegos trzeba zrezygnowac, dobrze ze polo chociaz zostaje