Sex_En by Ciapek01

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Gulunio
Konkretnie zainteresowany

Post autor: Gulunio »

Evergreen :)

Klucze 2010 | Kozienice 2010 |...
L
Larson
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Larson »

no troche lipa bo tak znienacka taki ujemny bonus $

ale z drugiej strony, troche na wlasne zyczenie...

POzdro! czekam z niecierpliwoscia na ten zaawansowany pojekt :good:
Awatar użytkownika
vwkas18
G-LaderMan

Post autor: vwkas18 »

staraj się o odszkodowanie spowodowane uszkodzeniem pojazdu w wyniku wciągania pojazdu na lawetę (mogą odstąpić od opłat parkingowych)
Awatar użytkownika
Bartosz85
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Bartosz85 »

Naprawde powinienes sie wstydzic!!! Mam nadzieje ze dzieki tak wysokim mandatom wszyscy parkujacy na miejscach dla inwalidow 3 razy sie wczesniej zastanowia zanim nastepnym razem tam zaparkuja.
C
Ciapek01
Kontakt:

Post autor: Ciapek01 »

Larson:

no niestety kosztowalo mnie to 845 zl (500 mandat i 345 oplata parkingowa z holowaniem) - przykra sprawa gdzie nagle wyskakuje ci taki minusik z portfela.. no coz bywa...

Kas:

nie chcialem juz sie rzucac. moglem znalezc kilka rzeczy, za ktore moglbym sie przyczepic, ale trudno..

Bartosz:

prosze przestan traktowac mnie jak jakiegos osiedlowego cwaniaczka. zdarzylo mi sie to pierwszy raz w zyciu, zeby zaparkowac na miejscu dla inwalidy, jakby nie fakt, ze znaku nie zauwazylem i parkowalem rano jadac mocno spozniony do pracy to tematu by nie bylo. nie znajac miejsca, warunkow na ulicy, sytuacji i przede wszsytkim mnie - oceniasz to tak a nie inaczej... trudno, kazdemu moglo sie zdarzyc.
Plawniowice09 / Klucze09 / Rajcza09 / Klucze10 / Kozienice10 / Pławniowice10 / Ślesin11 / Ślesin12 / Ślesin13 / ...

było: Polo 1.7 SDI AKU - http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... 29&t=16028
jest: Golf IV Variant 1.9 TDI AHF
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

[quote=""Ciapek01""]kazdemu moglo sie zdarzyc.[/quote]
Dokładnie. Z resztą parkowanie w Krakowie to masakra, znaleźć tam wolne miejsce parkingowe to jak upolować niebite Polo :P Niby się da, ale tylko niby :D
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
Wojciechu
Członek honorowy
Kontakt:

Post autor: Wojciechu »

o KUTWA 845pln?! ja pierdziu to niezła miazga... pol silnika bys za to miał :(

Ola mowila ze 350 wiec pomyslalem ze luz da sie jeszcze przezyc...
I kierowca zlotu Bronisławów 2006
II kierowca zlotu Kozienice 2010
I auto zlotu Bronisławów 2006
II auto zlotu Ślesin 2007
BMW 330i @18" : http://www.youtube.com/watch?v=6k5OeCIZiFs
A3 1.8T@17" & Koni gewinde
[url=http://www.czekolandia.krakow.pl
Awatar użytkownika
elja
Swój
Swój

Post autor: elja »

kurcze lipa, ale z drugiej strony 900zl za wystep w telewizji w dobrym czasie antenowym to nie duzo, mogli troche wiecej polowki w kadr zlapac i ty mogles pomachac do kamery i poopowiadac jaki silnik zamierzasz wrzucic :)
Awatar użytkownika
JuStIcE

[quote=""elja""]900zl za wystep w telewizji w dobrym czasie antenowym to nie duzo, mogli troche wiecej polowki w kadr zlapac i ty mogles pomachac do kamery i poopowiadac jaki silnik zamierzasz wrzucic [/quote]
Hahaha, dobre :D No fakt, najładniejsze auto w całym wydaniu Kroniki a widać je było tyle co nic...

Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Post autor: Kubrick »

[quote=""Ciapek01""]prosze przestan traktowac mnie jak jakiegos osiedlowego cwaniaczka. zdarzylo mi sie to pierwszy raz w zyciu, zeby zaparkowac na miejscu dla inwalidy, jakby nie fakt, ze znaku nie zauwazylem i parkowalem rano jadac mocno spozniony do pracy to tematu by nie bylo. nie znajac miejsca, warunkow na ulicy, sytuacji i przede wszsytkim mnie - oceniasz to tak a nie inaczej... trudno, kazdemu moglo sie zdarzyc.
[/quote]
Jak dla mnie, to zadne tlumaczenie jak sie nie patrzy gdzie sie parkuje. Fakt, sam raz pod wlasnym blokiem zaparkowalem na kopercie, ale cos mi nie pasowalo i od razu przestawilem auto, bo parkowalem z pamieci. Jak dla mnie, to ten material w TV wcale nie jest powodem do zadowolenia, wrecz przeciwnie.
No z calym szacunkiem, ale za glupote sie placi. Po cos te miejsca dla inwalidy sa robione i na pewno nie po to, zeby sobie kazdy mogl na nich stanac.
Dla mnie osobiscie ani parkowanie rano, ani spoznienie do pracy, ani nawet zapchana okolica i malo miejsc do parkowania (bo znam warunki parkowania w centrum) w zaden sposob nie usprawiedliwiaja tego co sie stalo i mam nadzieje, ze wyciagniesz wnioski na przyszlosc z tej calej imprezy.
PEACE
Awatar użytkownika
mario
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: mario »

Ciapek a co do projektu to już od dawna czytamy co to masz nie robić w polo, zmieniać, przerabiać i tylko czytamy :crazy:
Awatar użytkownika
JuStIcE

mario'
No jak na razie to Ciapkowski realizuje to o czym pisze :) Ta lista, którą niedawno wrzucił też będzie się powoli skracać, ale niektóre mody mogą zostać trochę odłożone w czasie.

Awatar użytkownika
kaska
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: kaska »

[quote=""mario'""]Ciapek a co do projektu to już od dawna czytamy co to masz nie robić w polo, zmieniać, przerabiać i tylko czytamy :crazy:[/quote]
Spoko, ostatnio byłam z nim w Wolbromiu po boczki, pewnie nie ma czasu by je włożyć, albo to zrobił tylko nie napisał na forum..
IV Zlot, V Zlot, VI Zlot, VIII Zlot, IX Zlot, X Zlot, XI Zlot, XII Zlot...
No i fajnie...
Awatar użytkownika
JuStIcE

Ja powiem tak - nie ma się o co kłócić. Polo Ciapka naprawdę przykuwa uwagę, pozytywnie według mnie - nie widzę tu wieśtuningu (teraz, bo wcześniej to byłą masakra :D), a o to powinno chodzić, że projekty zaawwansowane są niejako wizytówką Klubu, jego znakiem rozpoznawczym. Drugiego takiego Polo nie ma w Polsce. Owszem, może ilość i zakres zmian w aucie nie powala, ale według mnie to nie powinien być wyznacznik "fajności" samochodu. I nie neguję tu niczyjej pracy, bo sam dobrze wiem ile kosztuje zrobienie czegoś fajnego z autem. Jak Ciapek słusznie zauważył, staram się robić w aucie to, co sobie zaplanuję. I każda rzecz, jaką zrobię daje mi frajdę z tego, że zrobiłem to sam, bądź z czyjąś pomocą. I o to powinno chodzić. Temat z moim autem ma kilkanaście stron, chociaż zrobione jest tak aprawdę niewiele, jednak cieszę się że znajdą się ludzie, którzy doradzą mi co nieco, pomogą podjąć decyzję. I po to powinny być tematy, a nie po to, żeby prowadzić w nich dyskusje na temat tego, czy temat pasuje do danego działu czy nie. Nie chcę nikogo obrazić, ale takie rzeczy powinny mieć miejsce na pw, a nie w temacie o samochodzie.

Dobra, koniec OT - Ciapek, zaglądaj do Leżajska, jakby co to ja zawsze chętny do modzenia aut nad Florydą, albo w innym miejscu :P

Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Post autor: Kubrick »

[quote=""JuStIcE""]nie widzę tu wieśtuningu [/quote]
Tylko moja siostra widzi, ale dla niej jedynym slusznym tuningiem jest wymiana radia jak jej zdechlo ze starosci w fabii :P
Juz same ATSy, przy ktorych bylo kupe roboty zeby wygladem nie wyroznialy sie specjalnie sposrod innych ATSow, ale ich stan wszyscy widza jaka robi robote to powod, zeby docenic projekt. Stolki z golfa tez sa tu jak najbardziej na swoim miejscu, gleba, szachownica, rozne pierdolki, ktore przyciagaja uwage, a potem mi znajomi mowia, ze widzieli fajne polo z szachownica na miescie. To wszystko jest dowodem, ze warto docenic ten projekt i w tej chwili nie widze sensu, zeby jezdzic po Ciapku, ze auto jest nie tu gdzie powinno.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”