Ja powiem tak - nie ma się o co kłócić. Polo Ciapka naprawdę przykuwa uwagę, pozytywnie według mnie - nie widzę tu wieśtuningu (teraz, bo wcześniej to byłą masakra

), a o to powinno chodzić, że projekty zaawwansowane są niejako wizytówką Klubu, jego znakiem rozpoznawczym. Drugiego takiego Polo nie ma w Polsce. Owszem, może ilość i zakres zmian w aucie nie powala, ale według mnie to nie powinien być wyznacznik "fajności" samochodu. I nie neguję tu niczyjej pracy, bo sam dobrze wiem ile kosztuje zrobienie czegoś fajnego z autem. Jak Ciapek słusznie zauważył, staram się robić w aucie to, co sobie zaplanuję. I każda rzecz, jaką zrobię daje mi frajdę z tego, że zrobiłem to sam, bądź z czyjąś pomocą. I o to powinno chodzić. Temat z moim autem ma kilkanaście stron, chociaż zrobione jest tak aprawdę niewiele, jednak cieszę się że znajdą się ludzie, którzy doradzą mi co nieco, pomogą podjąć decyzję. I po to powinny być tematy, a nie po to, żeby prowadzić w nich dyskusje na temat tego, czy temat pasuje do danego działu czy nie. Nie chcę nikogo obrazić, ale takie rzeczy powinny mieć miejsce na pw, a nie w temacie o samochodzie.
Dobra, koniec OT - Ciapek, zaglądaj do Leżajska, jakby co to ja zawsze chętny do modzenia aut nad Florydą, albo w innym miejscu