[quote=""kolunio21""]To kolega "6N-Lukasz " załatwi mi skrzynie 5 za 200zł. szukałem skrzyni i za 200zł.to można było kupić 4 w opłakanym stanie. Na szrotach od 400-500zł za piątke wołali;)[/quote]
to dla czego mojej za 300 nikt nie chciał :acute:
Sprzedam sterownik do polo 1.3AAV cena 50ziko + wysyłka
może nie było ochotników 5 skrzynia w cenie jest 5 biegów do przodu = 500zł. z doświadczenia wiem bo szukałem, przyznam sie że znalazłem 5 za 300zł ale to po dobrej znajomości skrzynia od 6N dodam:P :oki:
Ja ostatnio regulowałem wybierak. Taki sam problem był. Zaznaczyłem lakierem przed rozkręcaniem drążek żeby mieć punkt odniesienia i przekręciłem drążek przeciwnie do ruchu wskazówek zegara (stojąc twarzą w stronę przodu auta) jakieś 2-3 mm i jest wporzo.
POLO 86C/2F
1.3 3F w nadwoziu Stelilheck (po swapie)
Dla tych którzy chcieliby zobaczyć fotki mojej poli w lepszej rozdzielczości zapraszam do ogłoszenia. Auto jest na sprzedaż. Jedno z dwóch poprostu muszę opchnąć by mnieć na opłaty i remont drugiego. Drugi to fiat uno.
Problem mam jeszcze z elektryką, coś z lampami z przodu, z prawej strony nie działa mi światło drogowe (długie).
Światła mijania działają ok, tak samo jak postojówki. Gdy przełączam na długie to prawa strona gaśnie na postojówkę, a lewa świeci tak jak trzeba.
Skoro to nie jest wina kabli i żarówki to co to może byc?
maryoxx odbiegając od tematu, wiesz że brak OC jest z urzędu zobligowane karą 500euro ? :acute: powodzenia w sprzedaniu polówki, czyli poprzedni sprzedający nieźle Cię wpędził, tylko że teraz Ty musisz się z tym bujać... no i transport tylko laweta :lol:
[quote=""Tabakuss""]maryoxx odbiegając od tematu, wiesz że brak OC jest z urzędu zobligowane karą 500euro ? :acute: powodzenia w sprzedaniu polówki, czyli poprzedni sprzedający nieźle Cię wpędził, tylko że teraz Ty musisz się z tym bujać... no i transport tylko laweta :lol:[/quote]
heh, tutaj się mylisz.
mam papier z ubezpieczalni, że polo zostało wyrejestrowane z ubezpieczenia.
Poprzedni właściciel jest marynarzem i ponoć oni mają taką opcję. Ja byłem w ubezpieczalni się dowiedzieć co i jak, Powiedzieli że nowy właściciel auta poprostu z dniem rejestracji musi go ubezpieczyć.
Ja nie mam napisanej umowy z byłym właścicielem. Zostanie ona sporządzona pomiędzy marynarzem a nowym właścicielem. Chyba że polo zostawie dla siebie, wtedy pisze dopiero umowę z byłym właścicielem, rejestruję, ubezpieczam i gotowe. Nowego właściciela nie obchodzi to od kiedy jest nie ważne OC. Do daty sprzedaży za OC musi zapłacić poprzedni właściciel.
A że poprzedni właściciel to mój sąsiad więc nie ma problemów.