Wojciechu zakładaj do polo skórę i składaj to wnętrze, aby Fasolka miała czym jeździc i zostaw to polo bo już nie jest Twoje:D:D, no ale widzę, że jeżeli chodzi o 6N2 to znów mi konkurencja rośnie ojj w przyszłym sezonie czuje, że będzie grubo hehe, czekam na efekty
[quote=""Wojciechu""]CC[/quote]
chodzi o te czarne CC ? bez zaglowkow z tylu w kanapie ? jesli tak to juz dawno sprzedane, kolega z okolic ma je w swojej
[quote=""Jote$""]Wojciechu zakładaj do polo skórę i składaj to wnętrze[/quote]
martwi mnie tylko czy w lecie nie bedzie masakry bez klimy...
[quote=""Jote$""]aby Fasolka miała czym jeździc i zostaw to polo bo już nie jest Twoje:D:D[/quote]
spoko, jak mi daje w zamian firmówki dupowozy, to niech sobie robi przy polo... ostatnio się zakochalam w golfie VI... :buziak:
było Polo 6N2[/b] 1.4 16V,weitec, kolektor dolotowy i przepustnica z AUB 101KM, hella led,lakier z maserati
I miejsce Polo Zlotu 2006
Miss Zlotu 2006
II miejsce Polo Zlotu 2007
Miss Zlotu 2007
II miejsce najlepsze nagłośnienie Zlotu 2007 A3 1
Co sie dzieje? musialem sciagnac podsufitke bo klej slabo chwycil, jest poprawiana. Na wiosne juz szukam nowego gwintu i posadze ja jak nalezy. Kola ida do odmalowania i odnowienia. To samo z lakierem. Kierownice bedzie obszyta skórą w sumie mam ja tylko wyslac. Foteli szukamy sobie.
narazie mam na tapecie wymiane dodge'a na bmw e46 330ci
No i dostaję w spadku po dodge'u wypasioną Alpinkę... W końcu mi będzie grało! :yahoo:
było Polo 6N2[/b] 1.4 16V,weitec, kolektor dolotowy i przepustnica z AUB 101KM, hella led,lakier z maserati
I miejsce Polo Zlotu 2006
Miss Zlotu 2006
II miejsce Polo Zlotu 2007
Miss Zlotu 2007
II miejsce najlepsze nagłośnienie Zlotu 2007 A3 1
nie... aktualnie polo jedzie w sobote na kompletne pranie wnętrza, ma juz odmalowane felgi 15 [srebrny z mgiełką błękitnej perły]
radio Alpine 9812 juz hula, zabudowe chce jeszcze na zlot ogarnąć
Niestety wymaga wizyty u lakiernika, ze względu na gwint tu i tam pojawily sie kwiatki [tam gdzie trą opony]
gwint trzeba kupic nowy
jakies fotele do srodka moze... a tez nie bede wszystkiego w auto pakowal...
poza tym w garazu BMW czeka na nowe kapcie a tam to juz 3 000... niewspomne o tarczach klockach ktore skoncza sie w lecie
Wojciechu a miałeś kogoś na oku kto by to zrobił (u siebie w pracy?), ewentualnie dowiadywałeś się jakie byłyby koszty?
Dobrego lakiernika mogę ci polecić (4 auta swoje już u niego robiłem, w tym dwa razy Polo, nie liczę innych co widziałem jak zrobił) i złego słowa powiedzieć nie mogę, wręcz przeciwnie
nikt nie bedzie przesuwał... trzeba do Tofika napisac, jemu przesuwali.
Ja nie przesuwam bo wg mnie w moim motorze to nie ma zadnego sensu. Juz przy 5500 obrotow slysze jakby granie zaworow, teraz bede mial dedykowany dolot wyspawany do niej, moze sie poprawi napelnianie, moze sie tez okazac ze musze wtryski wlozyc wieksze bo jest za ubogo...
z g***a bata nie ukrecisz, takie jest moje podejscie do modyfikacji 1.4... jak bede mial kiedys wolna gotowke to wstawie tam 1.4 TSI albo 1.6 GTI a nie bede sie papral w reanimacje trupka