[quote=""Paffcio""][quote=""tobiasty""]Wiazki, kostki itd... wszystko mam tylko nie bardzo wiem jak to sprawdzic Jak znajde troche czasu to porobie fotki i zaloze osobny temat [/quote]
nie ma zadnych kostek całe sterowanie znajduje sie pod fotelami i oparte jest praktycznie na 2 przekaznikach po jednym na kazdy fotel [/quote]
Ale ten przekaznik wyglada jak taka kostka Bo moze sa nie podpiete dlatego nie grzeja bo z tego co kojarze to jakis przekaznik jest wolny do niczego nie wpiety
Kurde podoba mi się Twój Variancik.
Strasznie zazdroszczę Ci tej skórki :blush2:
Nawet nie wiedziałem, że były Varianty CC.
A jeśli planujesz glebę to nie czekaj, do ziemi go i będzie gitarra
[quote=""kozik""]Kurde podoba mi się Twój Variancik.
Strasznie zazdroszczę Ci tej skórki :blush2:
Nawet nie wiedziałem, że były Varianty CC.
A jeśli planujesz glebę to nie czekaj, do ziemi go i będzie gitarra [/quote]
Sie jeszcze pomysli z ta gleba Bo jak mowisz ze przerobka wydechu itd... a dopiero co na nowy wymienialem i 2 lata gwarancji ma :crazy:
[quote=""maziunia""]Niewiele Ci u nas variantów, a ten zasługuje na uwagę - dobre koło i daj go nieco niżej - będzie malina![/quote]
Co do kola to zastanawiam sie nad szeroka stala albo alu tylko nie wiem jakimi :/ Co do gleby to zmienie sprezyny na -40 bo nizej sobie nie moge pozwolic na drogi ktorymi jezdze. Ale na razie mam troche innych wydatkow
tobiasty gdzie parkujesz buchnę ci te fotele hehe zajedwbiste są :oki:
tylna i boczne szyby przyciemnij i na glebę z Variant-em nie ma to jak kombi nisko podłogowe :mrgreen: poza tym dbaj o autko niech ci służy pozdro do zobaczenia na Radlińskich drogach :victory:
tobiasty
Zajefajny Variat Daj go niżej i będzie git. Alu masz jedne z ładniejszych jeżeli chodzi o seryjnie montowane w Polo, więc na razie może być A jeżeli już chcesz zmieniać koło, to szukaj 15 a nawet 16". Tylko opony musisz odpowiednio dobrać, żeby nie był kartofel
[quote=""tobiasty""]kolosensei wnetrze jest fabryczne i trzeba przyznac bardzo wygodne A co do kolorow to widzialem tylko zielone, czerwone, niebieskie i czarne [/quote]i jeszcze żółte jest
a co do tematu u mnie wlepa wciąż czeka na przyklejenie...
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.