Takie grille Ci sie w ogóle podobają? Zostaw ori i będzie najlepiej, a jak zeszła farba to zmatuj papierem ściernym i psiknij czarnym matem żeby odświeżyć
Podłokietników dedykowanych do 6N nie było więc cokolwiek byś nie kupił to będziesz musiał trochę podłubać żeby to spasować, widziałem kiedyś na zdjęciu zamontowany ori z golfa mk3.
Witam na dniach będę montował szerokie zderzaki tylko na tył byłem u mojego gazownika i on powiedział że wlewkę gazu najlepiej zrobić w zderzaku a ni koło wlewu paliwa bo tam będzie rdzewieć i niema blachy do której by to się miało trzymać wstawię fory jak już będzie wszystko zrobione.Pozdrawiam
Co do wlewu gazu, to widzę, że gazownik jakiś leniwy jest u mnie wlew gazu jest pod klapką, nic nie rdzewieje, wszytskoe trzyma się stabilnie, a i korka nigdzie nie widać
Witam wszystkich forumowiczów chciałem się pochwalić dzisiejszą pracą a mianowicie zmiana zderzaka wąskiego na szeroki i pomalowałem znaczek przedni w kolor lakieru auta i jeszcze pozostaje obcięcie zderzaka po tej stronie co jest tłumik bo dotyka plastiku oto foty z prac: