[quote="ShinyGarage"]Nowy dresing przede wszystkim będzie trwały, apple będzie tak zwanym "show off". Kiedy np. na zlocie chcemy szybko odświezyc deske czy plastiki [/quote]
Mam nadzieję, że przez to działanie "na szybko" Apple Dressing nie straci na trwałości.
Testy przeprowadzamy my- załoga Shiny Garage oraz testerzy wylosowani przez konkursy na Facebooku. Przy następnych produktach będziemy już działać poprzez fora
Może jakieś szczegóły i fakty wykonywania testów?
Jesteście dość młodą firmą i mogą pojawić się obawy ludzi względem użycia produktów aby powierzchnia na której są używane Państwa środki nie zniszczyły jej- przy długoterminowym użytkowaniu również.
Było 6N jest 6R /// mp3432 "Nie mam systemu w wersji PL, a jednak jakoś to nie przeszkadza pisać poprawnie."
Mark - ShinyGarage jest już na tyle długo, że udało się przetestować większość produktów na długim dystansie. Nikt nie stwierdził jakichś dziwnych zachowań produktów na aucie.
ZeroOne - lepiej przechowywać produkty w domu niż w garażu (chyba, że masz ogrzewany). Zdarzało się, że po przechowywaniu produktu w niskich temperaturach zmieniał swój wygląd, lub słabła jego skuteczność.
Są różne szkoły. Generalnie odradza się proszki do prania bo zostaje kreda i szmatki są po tym sztywne i tępe w dotyku. Płyny do płukania tkanin również odpadają. Najczęściej polecane jest szare mydło Biały Jeleń lub dedykowane preparaty do prania MF. Ja testowałem ostatnio Chemical Guys Microfiber Wash+. Niestety po za zapachem nic ciekawego nie zdziałał. Szmatki wyglądały jak by były wypłukane samą wodą. Ostatnio piorę szmatki w roztworze APC Nielsen-a i szmatki ładnie się dopierają.