Polo 6N by Karool21

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

Ja równierz poproszę foty wnętrza. Masz takie fotele?
Obrazek
Ja właśnie kombinuje jak zgrać całe wnętrze z tymi fotelami. Boczki czarne już kupiłem, ale pozostaje kwestia tylnej kanapy. Byłem w zakładzie tapicerskim z pytaniem czy "obciągną" moją kanapę tapicerką tylną kupioną z Golfa GT no spoko ale życzą sobie 200zł za takie coś+ kupno cięzko dostepnej kanapy drugie tyle. Może da się jakoś inaczej
T
Toto
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Toto »

autko na prawdę fajne, kolor również mi się podoba, taka głęboka czerwień, czytałem o autku w VW Trends, gratuluję :grin: co do felg to również zrobione z gustem :) a tylna klapa wymiata w 6n, marzenie wielu :)
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.

Obrazek

[url=http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... =56&t=6865]Toto -
Awatar użytkownika
dzienciol
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: dzienciol »

Polo niszczy :)

Mam nadzieję że w nadchodzącym sezonie się spotkamy gdzieś , kiedyś :)

Pzdr !
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

ekstra koło i klapa :D brak bocznych wlotów w zderzaku też inspirujący - wezmę to pod uwagę u siebie - nic tylko pogratulować :oki:
Awatar użytkownika
lagoc
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: lagoc »

mnie zastanawia inna rzecz... jak upakować silnik 1.8T w Polówce? Widziałem takie cudo u kumpla w A6 i tam zajmowało to "trochę" miejsca, a w Poli... Jak z orientacją silnika? Wzdłużnie?? Co ze skrzynią wtedy? Tak trochę interesuje mnie to :D
T
Toto
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Toto »

[quote=""lagoc""]mnie zastanawia inna rzecz... jak upakować silnik 1.8T w Polówce? Widziałem takie cudo u kumpla w A6 i tam zajmowało to "trochę" miejsca, a w Poli... Jak z orientacją silnika? Wzdłużnie?? Co ze skrzynią wtedy? Tak trochę interesuje mnie to :D[/quote]

poszukaj na necie bo są stronki z projektami, a jak zostaniesz pełnoprawnym klubowiczem to będziesz mógł zajrzeć na projekty klubowiczów, i tam jest autko Cyprysa z upchniętym 1.8T :)
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.

Obrazek

[url=http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... =56&t=6865]Toto -
Awatar użytkownika
WuuChaa
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: WuuChaa »

Ta polówka jest piękna !! Jeździ po Inowrocławiu, tam gdzie mieszkam. Widziałem ją pare razy i musze przyznać ! Piękny ! Godny uwagi !
Volkswagen Polo III 6N 1.4 Benz. 60kM
Obrazek
Awatar użytkownika
mari88
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: mari88 »

Nie no powiem szczerze ze zbieram wlasnie szczeke z gleby !! Polo wygląda mega kozacko !! widac mase przeprowadzonych zmian i wyglada super ! Widze kolego z Inowroclawia, trzeba sie ustawic na jakis maly zlocik i cyknac kilka fot :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N”