qK.
Hmm,a tu bym polemizował Bo u mnie wszystko jest, a nie ma felgi i już auto nie jest tak zauważane. Na przyszły sezon to się zmieni, ale mimo wszystko, bez koła ciężko jest się wyróżnić
Małe zmiany - na tył wjechały Hella Black Magic
Aktual w pierwszym poście + fotka z wyprawy na Hel
Moje byłe POLO 6N KOSTEK
---------------------------------------------------------------- Ślesin 2012, 2013, 2014 II miejsce Turniej Tenisa Stołowego-2013
I bardzo ładna zmiana :oki: tył z nowym zderzakiem i tymi lampami nabrał wyrazu. Od razu mówiłem na Ślesinie jak szmydziu swoje sprzedawał by brać ale wtedy nie pamiętam już kto mówił że te co masz dymione lepsze Ale lampy lampami Ty lepiej powiedz co to za kobieta z tyłu na focie z Helu, bo coś mi się nie wydaje bym znał :jester:
Jeszcze inny mod co mi po głowie łazi patrząc na zdjęcia to wywalić w ujec te listwy z drzwi i zrobić gładko albo... bo wiadomo jak jest na mieście ludzie walą drzwiami i jednak się przydają więc w ich miejsce dać te ładniejsze z 6N2
Pozwolę sobie powiedzieć, że po mocnym starcie, bo dość dużo było zrobione i to w bardzo krótkim czasie, pojawił się przestój i przemyślenia co dalej...?!
Póki co auto zostało ucywilizowane, czyli wróciło do serii na sezon jesienno-zimowy. Część fantów: hoffele i felgi pójdą na sprzedaż(hoffele już wystawione, ale brak chętnch).
Niestety ruda mocno zaatakowała nadkola - wszystkie 4, więc tu pojawia się pierwszy najważniejszy problem.
Nie chciałbym rozstawać się z Polo, bo powiem szczerze, patrząc jak wygląda w serii to serce ściska i tęskno za poprzednim wyglądem.
Zawsze wszystko rozchodzi się o kasę, a w następnej kolejności o czas i chęci.
Gdyby był jakiś dupowóz byłoby zupełnie inaczej.
Póki co jest nierdzewka w sprayu i w weekend będzie malowanie felg i bębnów.
Moje byłe POLO 6N KOSTEK
---------------------------------------------------------------- Ślesin 2012, 2013, 2014 II miejsce Turniej Tenisa Stołowego-2013
Nie chcę śmiecić w temacie w giełdzie, ale felgi mnie interesują jeśli chodzi o rozmiar.
Jakie mają ET?
Wystawały coś?
Nie tarły przy pełnym skręcie o wahacz?
Jak masz jakieś foto, to zarzuć w temacie, bo walczę z tematem szerokiej czternastki na 2K14
Troszkę odkopie ten temat, bo mocno się zastał. Tak jak napisałem w ostatnim poście z września, Polo wróciło do serii, poza zderzakami - szerokie + przedni na gładko. Długo, długo odkładałem cokolwiek przy Polo, aż mnie samo zmusiło. W weekend został wymieniony alternator. Przy okazji okazało się, że do wymiany jest rolka napinacza i pasek, a przy tym wyszło, że jeszcze pompa wspomagania już kończy żywot.
Wczoraj wpadły inne kapcie - felgi z VW Golf III Bon Jovi - 14" 6J z oponami 185/60. Wiem koza, ale póki co musi być, a druga sprawa to lepsze to niż 13" zimówki na zardzewiałych stalakach;).
Jutro wymiana: pompy wspomagania, paska, łożyska w przednich piastach oraz nowe tarcze i klocki.
W weekend może uda się odświeżyć zaciski i bębny.
Ruda pozostała nieruszona i zaczyna coraz bardziej niszczyć nadkola, ale tym zajmę się w następnej kolejności jak coś odłożę.
Plany takie, że Polo zostanie, a szukam Skody RS. Także jakby ktoś coś gdzieś, to można podrzucać jakieś info na pw:).
Moje byłe POLO 6N KOSTEK
Moje byłe POLO 6N KOSTEK
Polo na sprzedaż. Temat będzie do zamknięcia :| .[/quote]
Po aktualu jaki dostałem smsem przed chwilą, że ma już nową panią pozostaje tylko przenieść temat wiadomo gdzie i oby nowy nabytek tworzył taką samą historie jak polówka. I pomyśleć że dzięki temu kawałkowi blachy człowiek się poznał na żywo i mimo, że samochody właścicieli zmieniają ludzie trzymają się nadal ze sobą :amen:
Tyle w tym temacie. Dzięki Polówce znalazłem się tu i poznałem wielu zajefajnych ludzi. Mam nadzieję, że tak pozostanie, tak jak dalej jestem w rodzinie VAG:)
To prawda, że jak odjechało, to taka pustka się zrobiła. Trzeba iść dalej
Moje byłe POLO 6N KOSTEK