Zdjęcia oraz filmiki z VIII Ogólnopolskiego Zlotu Klubowego

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Jak87
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Jak87 »

dzięki za filmik :piwo:
miło powspominać zlot podczas oglądania ;) do następnego!
.,; Polo 86c 1,3NZ rocznik 88\' ;,.
viewtopic.php?f=56&t=30903
L
LeMaNeK
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: LeMaNeK »

Wielkie brawa dla reżysera :piwo:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

Kurde aż się łezka w oku kręci i uśmiech na mordzie od ucha do ucha na wspomnienie :grin: A i dzięki filmikowi wiem coś nowego na swój temat: potrafię chodzić tyłem :lol: Za rok też jadę nie ważne czym z kim i jak ale jadę :grin: Dzięki dla reżysera, że poświęcił swój czas i ogarnął nam bardzo ładną pamiątkę oraz wizytówkę w sieci :oki: :piwo:
Awatar użytkownika
Kuba
Uzależniony
Uzależniony
Kontakt:

Post autor: Kuba »

jak na trzy dni to nie za wiele tego ..
Obrazek
m
maziunia
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: maziunia »

[quote=""Kuba""]jak na trzy dni to nie za wiele tego ..[/quote]

Ano nie za wiele, niestety jak się okazało po przekazaniu materiału osobie go montującej, kręcącym tak się ręce trzęsły, że z kilku godzin nakręconego materiału udało się zmontować to... (No dobra można by wydłużyć film do 6 min, ale wtedy przez kolejne 3 min oglądalibyśmy Alę pucującą felgi GTI (to nie żadna aluzja, po prostu te ujęcia wyszły najlepiej)). Dodam tylko jeszcze, że 3 minuty filmu, które widzicie to ponad 40 godzin obrabiania filmu i społecznej pracy przy kompie.

Cóż pozostaje uczyć się na błędach albo po prostu zapłacić odpowiednią sumę profesjonaliście za kręcenie, montaż itp.
Jeśli ktoś jednak siedzi w temacie, wie, że to nie jest wydatek rzędu parunastu złotych.
Sprawa do przedyskutowania w gronie adminów, modów i uczestników kolejnego zlotu...
Awatar użytkownika
Ala
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Ala »

[quote=""maziunia""]przez kolejne 3 min oglądalibyśmy Alę pucującą felgi GTI (to nie żadna aluzja, po prostu te ujęcia wyszły najlepiej)). [/quote]

Czyste buty to podstawa! :D
Ralph to kręcił cały czas, a mówiłam żeby dał sobie spokój! :D

Mi sie podoba bardzo filmik jak na własne studio :)) W najbliższym roku każdy może skręcić coś swojego i się wykazać... :)

Do następnego!
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote=""Ala""]W najbliższym roku każdy może skręcić coś swojego i się wykazać...[/quote]
Większość ma w uj swoich materiałów, bo sporo osób biegało z aparatami tylko nie wszystko jak wiemy nadaje się do publikacji :crazy: Mnie jedynie brakuje tego, że trochę mało ludzi widać rozegranych konkurencji itd. zwłaszcza tego jak była kupa śmiechu w bieganiu na 1/4 mili ;) A tak to jak pisałem wcześniej w poście: bardzo fajna wizytówka w sieci reklamująca klub jak i sam zlot.
ODPOWIEDZ

Wróć do „VIII Ogólnopolski Zlot VW Polo Klub Polska”