Kurde aż się łezka w oku kręci i uśmiech na mordzie od ucha do ucha na wspomnienie A i dzięki filmikowi wiem coś nowego na swój temat: potrafię chodzić tyłem :lol: Za rok też jadę nie ważne czym z kim i jak ale jadę Dzięki dla reżysera, że poświęcił swój czas i ogarnął nam bardzo ładną pamiątkę oraz wizytówkę w sieci :oki: :piwo:
[quote=""Kuba""]jak na trzy dni to nie za wiele tego ..[/quote]
Ano nie za wiele, niestety jak się okazało po przekazaniu materiału osobie go montującej, kręcącym tak się ręce trzęsły, że z kilku godzin nakręconego materiału udało się zmontować to... (No dobra można by wydłużyć film do 6 min, ale wtedy przez kolejne 3 min oglądalibyśmy Alę pucującą felgi GTI (to nie żadna aluzja, po prostu te ujęcia wyszły najlepiej)). Dodam tylko jeszcze, że 3 minuty filmu, które widzicie to ponad 40 godzin obrabiania filmu i społecznej pracy przy kompie.
Cóż pozostaje uczyć się na błędach albo po prostu zapłacić odpowiednią sumę profesjonaliście za kręcenie, montaż itp.
Jeśli ktoś jednak siedzi w temacie, wie, że to nie jest wydatek rzędu parunastu złotych.
Sprawa do przedyskutowania w gronie adminów, modów i uczestników kolejnego zlotu...
[quote=""Ala""]W najbliższym roku każdy może skręcić coś swojego i się wykazać...[/quote]
Większość ma w uj swoich materiałów, bo sporo osób biegało z aparatami tylko nie wszystko jak wiemy nadaje się do publikacji :crazy: Mnie jedynie brakuje tego, że trochę mało ludzi widać rozegranych konkurencji itd. zwłaszcza tego jak była kupa śmiechu w bieganiu na 1/4 mili A tak to jak pisałem wcześniej w poście: bardzo fajna wizytówka w sieci reklamująca klub jak i sam zlot.