A kto ma mikrofon i moglby zabrac i z jakim złaczem byłby ten mikro (pewnie Jack 6,3 mm)?? Bo jesli chodzi o tę wtyczke to załatwie przejscie - tylko dajcie znac na co mam przejsc z tego XLR'a (tak sie nazywa zlacze z foty Ralpha). Dajcie znac bo dostep do 2 szt Shure'a mam.
A odnosnie naglosnienia to mam do dyspozycji 2 koncowki mocy dyskotekowe ADS'a - 2 x 550 watt i 2 x 400 watt, tylko srednio mam jak zabrac polówka z powodu ich gabarytów, 4 sztuki kolumn tez do tego mam i pełne okablowanie po 18 metrow kazdy przewod, ale na ten sprzet mała ciężarówka jest potrzebna lub duuuuuuże kombi.
Widzę ją kiedy oczy zamykam, słyszę ją kiedy cisza trwa, bo to jest taka moja muzyka, co im ciszej tym ładniej mi gra Ślesin\'07 I CA-SQ, II dB
Kozienice\'10 III BestPolo
Ślesin\'11 IV BestPolo
Ślesin\'12 out
Ślesin\'13 III BestPolo
Ślesin\'14 II BestPolo
Ślesin\'15 I
[quote=""szmydziu""]Jakie musi być wejście w tym telewizorze, co by podłączyć PS'a ?[/quote]
Nawet pod zwykłe euro podłączysz tylko obraz bieda będzie ale zadziała
[quote=""MiSiEk-GDA""][quote=""szmydziu""]Jakie musi być wejście w tym telewizorze, co by podłączyć PS'a ?[/quote]
Nawet pod zwykłe euro podłączysz tylko obraz bieda będzie ale zadziała [/quote]
dokladnie, moge zabrac ps2 to sie popyka na domkowych TV, ale jesli ktos by wziol 32" LCD to wezme PS3
[quote=""daro87""]dokladnie, moge zabrac ps2 to sie popyka na domkowych TV, ale jesli ktos by wziol 32" LCD to wezme PS3[/quote]
Bierz bierz może być wesoło zrobić turniej jakiś u Bishopa kiedyś po paru głębszych graliśmy na xboxie w Forza było ciekawie :crazy: