[quote="Banas921"]Kurde, potrzebowałbym pomocy, gdzie i jakie głośniki można w tym włożyć? Bo mam jakiś tam w podszybiu i to bardziej charczy niż gra...[/quote]
Te rozumiem do tyłu. A do przodu na środek w tą krateczkę jaki? I jak w ogóle podłączyć ten środkowy? Rozumiem że pod lewą albo prawą strone przodu tak?
Ten alipne prawdopodobnie tez w tą "kratke" wejdzie.
Co do podłączenia do kładnie tak, jak piszesz. Co najwyżej dla wygody połącz tył oddzielnie, a przód (ten głośnik z kratki) oddzielnie.
[quote="Banas921"]Te rozumiem do tyłu. A do przodu na środek w tą krateczkę jaki? I jak w ogóle podłączyć ten środkowy? Rozumiem że pod lewą albo prawą strone przodu tak?[/quote]
W deskę idzie taki sam rozmiar głośników więc trzeba mieć 3 sztuki
Z nowszych szczerze polecam pioneer deh 1500. Wg mnie posiada kilka bardzo przydatnych funkcji m.in.: "poprawę jakości mp3" , kilka funkcji do wzmocnienia basu. Jedynie czego nie polecam, to podświetlania w wersji UBB . Czerwone przyciski oraz niebieski wyświetlacz z czarnymi napisami.
U mnie w 86c słabo widać na wyświetlaczu, ze względu na umiejscowienie radia.
Właśnie dlatego polecam koledze radio fabryczne, które posiada prosty wyświetlacz. Wtedy nie ma problemu z czytelnością. Inna sprawa, to pytanie na czym koledze zależy. Czy na radiu, czy na utrzymaniu radia w oryginale?
Oryginalne radio można wyrwać na Tablica.PL. Polecam GAMMĘ. Do tego jak pisałem wcześniej KASETA MP3 i masz muzykę jaką chcesz a radio złodzieja nie kusi.
Na kasecie MP3 tracisz jakość.. nie wiem od czego to zależy, ale np. u kumpla na kasecie buczało, u drugiego jakieś takie "zakłocenia", u innego natomiast było ok.
Co do czytelności to może być też, to wystarczy, żeby kupił pioneera deh 1500 z innym wyświetlaczem - w sensie inne kolory i na bank będzie z niego zadowolony.