Aoox
tu nie ma co patrzeć na mnie tylko tak aby wszystkim pasowało
Junior, jak możesz to nie kasuj tych postów tylko wydziel je do nowego tematu..... na zakończenie sezonu
Ja wiem, ale trzeba chociaż mniej więcej coś się dowiedzieć, bo z Legnicy kawałek masz, choć polecisz A4 więc masz lajcik. Tak żeby chociaż części pasowało. Jujor jak możesz zrób nowy topic, to będziemy działać.
jak chcecie w przyszłym tygodniu mogę zrobić wizje lokalną w pławniowicach dowiedzieć się o ceny i ile miejsc byłoby możliwych oraz o wolne terminy pod koniec sierpnia a na początku września
hejka, no ja teżjuż tęsknię do następnego spotu. Każdy pomysł jest ekstra, zarówno koniec wakacji jak i sylwester. Ja chętnie pomogę w organizacji może nawet moje polo będzie zrobione troszkę hehe A jeśli chodzi o konkurencje to coś mi świta o jeszcze pewnych wieczornych ustaleniach odnosnie karaoke hehe ale pewnie tylko mi się wydawało Żartuję oczywiście
osobiscie uwazam ze takie zloty powinny miec miejsce bardziej w centrum kraju, tak jak bylo to w przypadku ślesina. jesli mialyby byc to pawlowice to mozna by bylo zrobic wspolna wycieczke do Oświęcimia.
Najlepiej okolice Łodzi, wtedy wszyscy mają po równo, a Fresh i ekipa na pewno Nas chętnie przyjmą
Ślesin 2009 II miejsce w rzucie felgą (10,5 kija) III miejsce na najładniejsze Polo zlotu Pławniowice 2009 Kozienice 2010 VI miejsce na najładniejsze Polo zlotu Pławniowice 2010 Ś
My raczej na zakończenie sezonu nie przyjedziemy. W drugiej połowie sierpnia wyjeżdżamy i pewnie przyjedziemy dopiero pod koniec miesiąca... A szkoda, chętnie byśmy pojechali...
IV Zlot, V Zlot, VI Zlot, VIII Zlot, IX Zlot, X Zlot, XI Zlot, XII Zlot...
No i fajnie...