Pozycze od znajomego garaz na tydzien to sobie auto polezy robiore wnetrze zeby dostac sie do podlogi i cos zaczne dzialac bo czarno to widze jezeli bedzie stalo pod blokiem
niestety takowych trojkatow nie widze wiec podloze moze jakas deske i zaryzykuje. Ewentualnie jesszcze przeczekam bo nie wydaje mi sie eby juz przyszla zima
kurna 3 strona a nie widzę zdjęć??
o co tu chodzi
a tak nawiasem zabrałeś się za coś co ... wyciągnie z twojej kieszeni niż byś miał kupić takiego samego w dobrej karoserii
Mam problem innego rodzaju nie wiem o co chodzi juz sam. Mianowicie chcialem pojechac samochodem do sklepu jednak tak jakby trzyma hamulec reczny. Opusciem go i nadal trzyma. Chcialem ruszyc i nic hamulec trzyma. Chcialem ponownie zaciagnac go i juz nie da rady dzwignia nie chce isc w gore.. czy to ma zwiazek z wymiana kol ? Gdy zmienialem na zimowki mialem wrzucona 1 i hamulec byl zaciagniety
Edit:
bylem sprwdzic jescze raz auto. Odpalilem przejechalem na wstecznym 15cm do tylu i zaczelo blokowac tylne kolo prawe potem pojechalem te 15cm do przodu i tez zablokowalo prawe z tylu reczny chodzil normalnie gora dol bez problemu