kurde fele skręcone, lustro pomalowane, i parę innych gratów dokupione tylko czasu brak na ogarnięcie.
Powoli skręcam wszystko.
Bany podpowiedz jak to z tym lustrem działać. czekam na małego manuala od Ciebie
tak więc:wyciągasz szkło przechylając je na dół i pociągasz delikatnie (uważaj na kable podgrzewania)od spodu obudowy masz mały otwór wkładasz tam śrubokręt żeby wlazł w otwór w blaszce i przesuwasz go do przodu auta az blaszka się wysunie wtedy ciągniesz obudowe do gory ,puźniej odkrecasz silniczek 3 torksy lub krzyzakowe śrubki,wypinasz wtyczke i ja rozbierasz tak zeby zostaly same piny sciagasz z tego trzpienia co jest sprezyna ten pierscien delikatnie zeby go niepopsuc i wtedy zostawiasz kryze ta co do budy sie przykreca od siebie czyli europa oczywiscie z plastikowa obudowa a zakladasz reszte z angola aluminiowa polowke obudowe silnik plastiki i szklo i gotowe jest wersja europa
Parę gratów doszło więc postanowiłem że się pochwalę Doszło lewe lustro od angola, klamki bez zamków i 2calowe
ranty do BBS.Dołożyłem jeszcze odboje przód i tył.Mam jeszcze parę gratów do założenia ale czekam na dalsze części
układanki ja założę to się pochwalę
Bany lustro przekręciłem z adapterem.Będę miał chwilę to przełożę środek według Twojego pomysłu.
Co do sesji to po co czekać rok jak można się wcześniej styknąć np. na VWmani lub vagowisku :piwo: