[quote="pawellini"]Jasny przód + tył ori hella dymione by ładnie współgrało

Lecz w błotnik dałbym dymki FER'a

[/quote]
Totez w swoim czasie chce wrzucic dymione helleny na tył

W błotnik myslałem o białych zeby było do kompletu z przodem, własciwie to juz mialem nawet wybrane ale znowu mi poprzestawiałeś w glowie z tymi kierunami bo poczatkowo była koncepcja na boczne dymione, sie teraz zastanawiam :scratch:
[quote="Marcinek"] Poza tym nie trzeba jakiś wymyślnych sprej żeby zrobić smoked. Ja użyłem zwykłego matowego i wyszło profi

.
Zbychu zrób smoked jak mój

bo Krzychu to emeryt stajl i sie nie liczy

hehe lampy przód to nie ma czym sie namęczyć i jak zepsuć lampy hehe prosta robota

godzina to jest max [/quote]
Teraz sie zaczynam powaznie mysle nad tym smokedem a mianowicie czy go robic, w głowie tyle pomysłow :scratch:
Bo ładnych seryjnych polówek jest juz coraz mniej i mysle czy by nie zrobic total wychuchanej serii, w stanie chociazby jak ma własnie
pawellini (oprocz smokedu przod i lamp tył) to tez jest jakas koncepcja i mało pochłaniajaca budżet

Wczoraj zauwazyłem bo sie dokładnie przyjrzałem ze na podsufitce na wysokosci jak jest antena jest zaciek, coby wytłumaczało czem radio na ori antenie nie chce mi grac. Na pierwszy rzut oka tego nie widac trzeba sie przyjrzec dokładnie ale kij z tym. Obawy
krzychu20 odnosnie anteny sprawdziły sie

No nic w sierpniu jak bede mial urlop to auto idzie do gruntownego zabezpieczenia podwozia i prania wnetrza to trzeba bedzie ogarnac temat z antena i praniem podsufitki jeszcze :butcher: