[quote="bleah"]wlasnie grilla odpalilismy z Justice, barmanzem i polakotek ... [/quote]
no tak by wypadało, bo w końcu zaraz pora obiadowa i nie będzie sił do dalszych konkurencji :crazy: smacznego
[quote="bleah"]Jeszczen ie ma do czego Dziś Justice jest szefem grilla ... [/quote]
tylko niech wam tam jedzenie wrzuci na tego grilla, a nie znaczki VW w czarnym macie :crazy:
z racji na ograniczoną ilość miejsc, wpisowe to 0,5 ... [/quote]
Jak zobaczysz tłum ludzi delektujących się muzyką disco polo, to wiedz że coś się dzieje :mrgreen: :mrgreen:
Jak zobaczysz Boczka prowadzącego disco aerobic, to wiedz że ludzie przyszli z wpisowym :piwo:
spoko nic mi nie jest,widocznie mało bylo nauczki po kasacjii polo... :banghead: za szybko jechałem o wiele za szybko,hamowanie,poslizg i mimo kontry 360 i rów,mysle ze gwint załatwil ze skonczyło sie jak sie skonczyło,do wymiany błotnik lewy tył i cały próg mocno wgniecony,
dostan do 2 drzwiówki błotnik :banghead:
moja głupota nie zna granic....
zobacze jak jutro moze podjade choc na jeden dzien :bye: :|
[quote="Goozik"]spoko nic mi nie jest,widocznie mało bylo nauczki po kasacjii polo... :banghead: za szybko jechałem o wiele za szybko,hamowanie,poslizg i mimo kontry 360 i rów,mysle ze gwint załatwil ze skonczyło sie jak sie skonczyło,do wymiany błotnik lewy tył i cały próg mocno wgniecony,
dostan do 2 drzwiówki błotnik :banghead:
moja głupota nie zna granic....
zobacze jak jutro moze podjade choc na jeden dzien :bye: :|[/quote]
pozdro dla ciebie.trzymaj sie
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
I MIEJSCE W TURNIEJU PIŁKI NOZNEJ.GRUPA MAZOWIECKA
Grupa Mazowiecka -Stara gwardia
Smigałem: Polo 6n2 sdi , 6n2 gti ,Golfik 4 , 9n 1.9TDI
: Audi A6 C6 3.2 Fsi .Audi Q7 4.2. Hyundai I 30 1.4