VW Polo 6N 1.9 D

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
webak
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: webak »

[quote=""Giant93""]Aha fajnie wiedzieć xD Dobra dzięki koledzy :) hehe dziwna sprawa :o[/quote]

Zajrzyj jeszcze do bagażnika na wlepce i odczytaj oznaczenie silnika :grin:

Jakbyś miał problemy z silnikiem to pisz, na forum są ludzie ogarnięci w temacie :piwo:
Awatar użytkownika
patrykbadyl
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: patrykbadyl »

[quote=""webak""][quote=""Giant93""]Aha fajnie wiedzieć xD Dobra dzięki koledzy :) hehe dziwna sprawa :o[/quote]

Jakbyś miał problemy z silnikiem to pisz, na forum są ludzie ogarnięci w temacie :piwo:[/quote]

no są ale nie Ty :grin: [size=99px]żarcik[/size] :P
Awatar użytkownika
webak
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: webak »

Patryk to nie NM żebyś tak spamował i nabijał sobie posty :doh:

Giant93, pamiętaj o tych miniaturkach bo będzie kosz :D
Awatar użytkownika
harnasisko
Swój
Swój

Post autor: harnasisko »

spokojnie :) chłopak nauczy sie dawac miniatkurki:) nie stresujcie tak ;) hehe
co do dywanikow nie podoba mi sie to :)
co do lamp polecam power look lub smoked robić. ANGEL bedziesz załował i tez słabo swiecą wiem z doświadczenia.
listwy szybko sie sciaga iklej nawet jak troche podgrzejesz schodzi ;) zrob smoked i pierwsze felgi kup ;)
Polo sex-en by HarRRnasiu !!!! ;) viewtopic.php?f=77&t=56841
Awatar użytkownika
Giant93
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Giant93 »

[quote=""webak""][quote=""Giant93""]Aha fajnie wiedzieć xD Dobra dzięki koledzy :) hehe dziwna sprawa :o[/quote]

Jakbyś miał problemy z silnikiem to pisz, na forum są ludzie ogarnięci w temacie :piwo:[/quote]

Byłem dzisiaj po robocie u mojego znajomego mechanika i faktycznie to zwykły 1.9 Diesel :) Tak chłopina poprostu napisał że SDI a okazało się co innego :) SOrry za te zdięcia postaram się ogarnąć bo pierwszy raz tak na forum dodaje jakieś zdięcia ;)
Awatar użytkownika
harnasisko
Swój
Swój

Post autor: harnasisko »

[quote=""Giant93""][quote=""webak""][quote=""Giant93""]Aha fajnie wiedzieć xD Dobra dzięki koledzy :) hehe dziwna sprawa :o[/quote]

Byłem dzisiaj po robocie u mojego znajomego mechanika i faktycznie to zwykły 1.9 Diesel :) Tak chłopina poprostu napisał że SDI a okazało się co innego :) SOrry za te zdięcia postaram się ogarnąć bo pierwszy raz tak na forum dodaje jakieś zdięcia ;)[/quote]

Nie przepraszaj tak ;) podejrzewam ze 70 % osob na forum tak miala jak stawiala pierwsze kroki ;) hehe oczywiscie nie obrazajac nikogo :) sam tak mialem hehe
Polo sex-en by HarRRnasiu !!!! ;) viewtopic.php?f=77&t=56841
Awatar użytkownika
Giant93
Raczkujący
Raczkujący

[quote=""harnasisko""]spokojnie :) chłopak nauczy sie dawac miniatkurki:) nie stresujcie tak ;) hehe
co do dywanikow nie podoba mi sie to :)
co do lamp polecam power look lub smoked robić. ANGEL bedziesz załował i tez słabo swiecą wiem z doświadczenia.
listwy szybko sie sciaga iklej nawet jak troche podgrzejesz schodzi ;) zrob smoked i pierwsze felgi kup ;)[/quote]

Widzę że nie znalazł się ktoś kto był by na "+" co do tych wywaników a tak to same "-" Lecą :P Czekam na wypłatę to polecą te Power look <czarne> :) Tylko właśnie nie wiem czy te listwy zdiąć bo tak sobie go jakoś z tym wszystkim wyobrażałem i jakoś nie widział mi się bez listew :? Chyba że tylko tak mi się wydaje że będzie brzydko wyglądał a tak naprawde lepiej nie wiem co o tym myśleć :niewiem: i Jestem nowicjuszem sprawach tuningu także tego :bow: Co do Felg będą ale dopiero gdzieś może w Lipcu :-)
Awatar użytkownika
adik300i
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: adik300i »

[quote=""Giant93""] Tylko właśnie nie wiem czy te listwy zdiąć bo tak sobie go jakoś z tym wszystkim wyobrażałem i jakoś nie widział mi się bez listew :? [/quote]

Będzie na pewno lepiej :good:
Było: Polo 6N 1.6 by Adi
Jest: Seat Exeo 2.0 TDI
Jest: Audi 80 Cabrio by Adi
KLIKNIJ I ZOBACZ
Obrazek
Awatar użytkownika
Giant93
Raczkujący
Raczkujący

Prosze bardzo wkońcu mi się udało xD Zdejmowanie Listew to był pikuś! Ale klej jaki go trzymał zabrał mi 8 godzin z życia No cóż ale warto było widzę : D Czyż nie wygląda teraz Sexi xD

Obrazek

MUsiałem zmienić rejestrację na SD bo miałem przeprowadzkę ;)

Tych miniaturek nie mogę ogarnąc xd
Awatar użytkownika
adik300i
Zainteresowany
Zainteresowany

Od razu lepiej bez listew :D
Co do miniatur to jak wstawiasz link z imageshack to pomiędzy linkiem a konćówką ".jpg" wpisujesz ".th"
Przykład: http://img26.imageshack.us/img26/2019/20120225145043 .th.jpg
Oczywiście bez spacji
KLIKNIJ I ZOBACZ
Obrazek
Awatar użytkownika
Giant93
Raczkujący
Raczkujący

Nom lepiej lepiej :) Ten klej był uparty więc lekko takim Nozykiem zdejmowałem i wpomagałem sobie rozpuszczalnikiem, powstały dosłownie małe ryski i dzisiaj z godzinkę polerowałem tam drzwi od pasażera i tylnie przez te malutkie ryski może i niewidoczne tak z daleka ale jak tak podejsc i się przyjrzeć to widać mało co ale widać. Od strony kierowcy nie ma nic jakoś mi się udało że nic nie ma. Jak się mogę pozbyć tych małych rysek ? Polerowanie załatwiło sprawę ale tak jak mówię widać takie malutkie ryski i jeszcze jedno tylne drzwi od pasażera są tam przez zerwanie kleju :blush2: zrobiły mi się malutkie 3 dziórki takie jak powstają po uderzeniach po kamieniach takie małe ja to zakryłem specjalnym jakby kosmetykiem srebrnym i praktycznie wgl nie widać. Co dokładnie załatwi sprawę z tymi x3 kamyczkami i malutkimi ryskami ?Polerka profesjonalna czy malowanie ? Ja tak jak jest mogę jeżdzić bo nie widać praktycznie ale jestem dokładny i musi być wszystko na glanc :) Dzięki od następnej foty będę starał się wstawiać miniaturki. JEszcze raz sorry.
Awatar użytkownika
adik300i
Zainteresowany
Zainteresowany

Jak nozykiem drapałes klej to wiadomo ze się rysy porobią na lakierze :banghead: Trzeba było szmatką trzeć nasiąkniętą benzyną ekstrakcyjną czy jakims rozpuszczalnikiem
Ale skoro mówisz ze to są małe rysy to na pewno jakąś pastą to wypolerujesz, jaka pasta będzie do tego najlepsza to moze ktos inny Ci doradzi, ja się na tym nie bardzo orientuję :grin:
KLIKNIJ I ZOBACZ
Obrazek
Awatar użytkownika
Giant93
Raczkujący
Raczkujący

Małe dodatki ale zawsze coś. Zostały dodane : Nowe kierunki,Radio z pilotem, głośniczki na tylnią klapę 280 W, zapach ;P

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 28 maja 2012, 17:43 przez Giant93, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

Giant93 jedna uwaga - edytuj posty a nie ładuj jednego pod drugim w odstępach kilkunastominutowych :grin:
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
Awatar użytkownika
Osa
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Osa »

Powiem tak te lampy od Mapeta będą pasować do seryjnego auta jak te srebrne dywaniki... Olej lampy kup koło później zawias, a na końcu jakieś lampy dziwne. W ogóle na początek zrób smokeda chwila roboty a już będzie inaczej wyglądać. Popatrz na polo od Dogu ( w dziale projekty klubowe) może coś od niego podpatrzysz- ale do plagiatów nie namawiam :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N”