oo prosze kolejne polo w Gliwicach super!! dobra baza do modów i narazie jak najbardziej na + :oki:
co do obnizania -40/-40 ojj uwierz ze jak zaczniesz bedzie Ci malo ja od niedawna jezdze na gewinde, narazie skreconym o polowe i jest jeszcze duzo za wysoko musimy sie wszyscy zgadac i poznac
do zobaczyska na drodze
co do obniżenia to chyba kolejnośc się zmieni... najpierw alusy potem obniżenie bo jestem nie pracujący tylko się uczący a głupio jeździć na obniżonym i stalowych 13' za bardzo nie moge w dół pójść bo auto użytkowane cały czas i często wożone coś jest... i dziadkowi trudno jest wsiadać teraz a co dopiero niżej.
[quote=""blonchal""]głupio jeździć na obniżonym i stalowych 13' [/quote]
Wcale bo nie Sam tak jeżdżę teraz A co do wożenia, jak bedziesz mocno obniżał, zadbaj o twarde odboje, bo mi tego brakuje teraz i muszę sobie sprawić
[quote=""JuStIcE""][quote=""blonchal""]głupio jeździć na obniżonym i stalowych 13' [/quote]
Wcale bo nie Sam tak jeżdżę teraz A co do wożenia, jak bedziesz mocno obniżał, zadbaj o twarde odboje, bo mi tego brakuje teraz i muszę sobie sprawić [/quote]
Sam mam taki problem ;( Niestety, tylko powiedz mi jak moge to zabezpieczyc? O czym dokladniej mowisz
Kolego nie rozumie twojego zdania chcesz info o odbojach czy jak ???
Co do obnizenia i stali to powiem wam panowie ze bajka nie jazda cały sezon wytłukła mnie niskoprofilówka to teraz na 155/70 jezdzi sie niczym maybachem tak ładnie
Hehe, mnie dalej tłucze, bo Apex niestety twardy prawie jak MTS. A co do odbojów, to wszystko zalezy od tego, jakie masz opony. Ale warto od razu zadbać o twarde odboje, koszt około 40-50 zł, a masz spokój z obcieraniem opon przy załadowanym aucie
Aby nie było że nic nie robie to zderzaki zdobyte mam na przód i tył w wiosne pomaluje i założe ostatnio myślałem aby od kogoś z forum kupic aluminium 14cal bo tanio sprzedawał ale stwierdziłem że kasy na opony wtedy nie bede miał i to bez sensu więc... kupiłem 13 tylko teraz zostało je pomalować szprajem na czarny mat i będzie nawet nawet
Pomału się coś dzieje
Kiedyś wymieniłem światła z tylu... Na te same co miałem tylko troszke ciemniejsze.
I ostatnio smoked i dziś kierunki doszły
Jestem w miare zadowolony z przyciemniania Światło od kierowcy musiałem 2x kleić bo sreberko w środku latało... albo zapomniałem zaczepić lub się samo odczepiło Następną rzeczą będą zderzaki jak je pomaluje i może jakoś w maju wymienie tą atrape grila co jest pod światła bo jest wgnieciona... i też może wtedy oryginalny grill z znaczkiem dam