[quote=""Skfarek""]jakoś mi nie leży bo kojarzy się z zalewem chińskich felg w kolorystyce czarny błysk i srebrny/chromowany [/quote]
wiem o tym doskonale, ale iezko dobrac cos do zielonego. zamiar jest taki by wieczorem czy w nocy ni bylo widac wnetrza felgi tylko front. powiekszy to optcznie felge. problem w tym ze fundusze nie pozwalaja na lakiernika wiec bede mialowal sam, szprajem. a paleta kolorow spreyow nie jest powaljaca, wiec prostymi srodkami trzeba dojsc do zamierzonego efektu.
[quote=""Skfarek""]Prawy dolny róg co wygląda jak cała biała mi się podoba no i ta z czerwonym środkiem wygląda dość ciekawie [/quote]
myslalem o bialych ale boje sie, ze beda sie brudzily bardzo od pylu w klockow, stad tez pomysl o ciemnym srodku. czerwony moze sie gryzc z zielonym nadwoziem. musze brac pod uwage ze czesto jeszcze na spotkania z inwestorami i powaznymi ludzmi, wiec za bardzo szalu nie moze byc, bo kiedys trzeba spowazniec i wydoroslec
[quote=""Borek""]Jak dla mnie to koło nie ma w sobie kompletnie nic fajnego[/quote]
co masz ma mysli mowiac "fajne"? felga jak felga, nikt nie mowil ze beda fajerwerki. kwestia gustu. jasne ze mozna kupic wypasione fele w 18 calach za tysiace. problem w tym jak zrobic porzadne fele z mniejszymi funduszami.
[quote=""Borek""]a tym bardziej nie nadaje się na wariacje kolorystyczne[/quote]
dlatego najprawdopodobniej bedzie szary z czarnym lub jasny szary z ciemnym szarym, reszta to czysta zabawa metoda prob i bledow
[quote=""Borek""]Myslę, że całe w czarnym połysku mogłoby się jakoś obronić[/quote]
czarny polysk jest juz oklepany na 1000 sposobow, po co zakladac felgi 18'' malowac je na czarno, zeby nie bylo ich widac. rownie dobrze mozna zalozyc 15'' stalowe i na to czarne kolpaki 17''. caly kunszt w duzych felgach polega na tym zeby je wyeksponowac...
btw. w polo nie mialem niewiadomo jakich felg i niewiadomo za jakie pieniadze a po odrestaurowaniu robily furore, wiec licze ze jak te skoncze to beda ok