w swojej bym chciał mieć grzane dupska i szyber no ale nie można mieć wszystkiego.nie zakładaj lamp z 6n2 bo jak dla mnie nie bardzo.załóż hella magic colours black,kierunki jakieś ciemniejsze i smoked front i będzie super.grill ori ja bym zostawił a nie tam jakiś kamei bo co oryginał to oryginał a nie jakaś tam kupa która każdy zakłada.nie ma się co wstydzić że jeździsz ze znaczkiem vw z przodu.oryginał to oryginał.ogarnij lampy i dobre koło i będzie ekstra.lakier ma ładny kolor,na wiosnę tylko porządnie dobrymi środkami pobawić się z lakierem typu glinka wosk i inne pierdoły i będzie w oczy razić.takie moje zdanie
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
no tak patrze to rzeczywiscie czerwone lampki nie pasuja (beda na sprzedaż).
paffcio
fotele bardziej mi sie podobają te z XXL'a ktore miałem w czerwonej. no chyba ze znajdzie sie ladniejsza tapicerka od tej co mam.
czaja
Piterek najpierw je załóż, poczekaj aż się ociepli i założysz na spokojnie jak nie będzie pasować to szukaj innych. Jak masz to warto spróbować .
[quote="d4ri0"]To rezygnujesz z grzanych stołków?[/quote]
na głupie pytania nie odpowiadam
Pany, pisząc wymiana stołków miałem na myśli tylko materiał. proste ze nie zrezygnuje z grzania dupki w zimie Czy wszsytko trzeba tak dokładnie wyjaśniać??