6N2 GTI by paffcio

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

K
KoKo

Post autor: KoKo »

jak to mówi znajomy policjant musi ktoś tutaj trzymać porządek hehe

a tan na serio to codziennie by mi się nie chciało
Awatar użytkownika
wojtasllb
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: wojtasllb »

nówka sztuka :thumbsup: dywaniki materiałowe mają to do siebie że jak wyschnął to najgorszy syf można łatwo wytrzepać ;)
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

taki tam maly up :)
dzis obie polowki dostały prezenty :]
Obrazek
Awatar użytkownika
vwkas18
G-LaderMan

Post autor: vwkas18 »

Paffcio dobre smarowidło :grin:
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

No i dobrze, trzeba dbać o zabaweczki :oki:
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
K
Karpus
Początkujący
Początkujący

Post autor: Karpus »

Paffcio ładne masz GTI,fajnie bo w 5 furtkach jak moje:) powiedz mi jak wygląda sprawa z czerowna obramówka na około grila,taka jaka maszna miniaturze,można takie cos kupic? chciałbym obowiazkowo to do mojego
Moje 6n2 GTI viewtopic.php?f=56&t=28241&p=263676#p263676
Moja 6Nka viewtopic.php?f=56&t=6484
Zapraszam do oglądania
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Karpus
kupujesz tasme taka cieniutką są w różnych kolorach, np. tutaj jest czerwona taka jaka potrzebujesz :)

http://cgi.ebay.co.uk/VW-Polo-GTI-Grill ... 4aa7ac0a0c

oczywiscie mozna to wykonać sprayem tylko trzeba dobrze okleić reszte grilla
Awatar użytkownika
foxmen1
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: foxmen1 »

Paffcio auto kozak to bez dwóch zdań :oki: Jednak poprzednie twoje mody w 6N powalały pracochłonnością, dobrym smakiem i brak mi tu tego :D
Było... viewtopic.php?f=56&t=11878
Jest Golf IV 1.9TDI 115kucy
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

[quote=""foxmen1""]Jednak poprzednie twoje mody w 6N powalały pracochłonnością, dobrym smakiem i brak mi tu tego :D[/quote]
spokojnie, wszystko w swoim czasie, modów napewno tak dużo jak w 6N nie będzie, na razie jestem na końcowym etapie podstawowych wymian, wszystkie filtry kupuje po oryginałach, dzis wymieniłem filtr powietrza, jako ze nie mieli na miejscu oryginału zakupiłem ori BOSCH'a, pod koniec tygodnia wymieniam olej w skrzyni biegów na ori i simering skrzyni biegów a pozniej... pozniej zacznie sie zabawa :)

aha, polo dostanie też pilot bo zamykanie kluczykiem mnie drażni, sterownik już w drodze, w środe montaż ;)

Obrazek

jakby ktos cos wiedział o alu BBS RS 772 to chetnie przygarne :)
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Ile cali i z jakim rozstawem? :)
Awatar użytkownika
mario
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: mario »

[quote=""Paffcio""]aha, polo dostanie też pilot bo zamykanie kluczykiem mnie drażni, sterownik już w drodze, w środe montaż ;)[/quote]

Jak już wszystko robisz na ori. :crazy: To pilot powinien być scyzoryk i tylko do przeprogramowania, oczywiście musi być też ori :crazy: sterownik Boscha :)

Pozdro :piwo:
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

[quote=""mario""]Jak już wszystko robisz na ori. :crazy: To pilot powinien być scyzoryk i tylko do przeprogramowania, oczywiście musi być też ori :crazy: sterownik Boscha :)
[/quote]
WTF ?
scycoryka nie zaloze bo w polo jest za malo miejsca i niewygodnie jest nim odpalac... pozatym w 6N2 scyzoryk nigdy nie byl w serii, był pilot w kluczyku jak w leonach...
oryginalne sa wszystkie czesci eskploatacyjne... beda tez ori felgi i symboliczna gleba - tyle
Awatar użytkownika
wojtasllb
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: wojtasllb »

[quote=""Paffcio""][w 6N2 scyzoryk nigdy nie byl w serii, był pilot w kluczyku jak w leonach...
oryginalne sa wszystkie czesci eskploatacyjne... beda tez ori felgi i symboliczna gleba - tyle[/quote]

krótko i na temat, pochwalam w 100% :oki:
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

no i znowu mały up
polo w piątek dostało nową oliwe w skrzynie, przy okazji sączący simering również zastąpi nowy, tym razem postawiłem na dwuwargowy CORTECO - zobaczymy ile wytrzyma ;)
Obrazek

Olej i simering juz wymieniłem, do polo wleciała nowa półka tylna - poprzednia była przejściowo założona z 6N, żarniki kupiłem, po zalozeniu okazały sie niestety wadliwe, odesłałem we wtorek będą nowe - mam nadzieje ze teraz nie bedzie problemu.

W autku okazała sie do wymiany sonda lambda za katalizatorem, zakupiona ori nowa NTK 030 906 262 w rozsadnych pieniazkach - we wtorek wymieniam obie sondy i chyba jesli chodzi o sprawy techniczne będzie juz ogarniete wszystko - czas przejsc do bardziej przyjemnych elementow ukladanki :)
Obrazek
Awatar użytkownika
krzyDOLAR
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzyDOLAR »

[quote=""Paffcio""]CORTECO[/quote]możesz być spokojny o tego producenta. podoba mi się że zaczynasz od spraw technicznych - tak by auto było w pełni sprawne. to najważniejsze, na modyfikacje jeszcze przyjdzie czas
Zablokowany

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”