Rozumiem, że na forum występuje zasada dobre co ori

nie neguję jej w żadnym wypadku, jednak w przypadku mojego auta sprawa wygląda trochę inaczej gdyż do arosy nie ma do niego dostępnych tylu teili co do waszych polówek, np. polecam znaleźć inną lampę do przodu poza fabryczną. Dlatego też zdecydowałem się na rzeźbę. Żeby było jasne autkiem cały czas śmigam na seryjnych światłach, a bawię się drugim kompletem lamp.
[quote="tom82"]jak już bierzesz się za ksenon to było trzeba kupić porządne soczewki, a nie ten chiński szajs :doh:
sorry za szczerość :victory:[/quote]
poproszę o jakieś propozycje co byłoby można w moją lampę upchnąć
Zaletą tego kompletu jest to, że soczewka jest montowana bezpośrednio w odbłyśniku w miejscu żarówki, bez użycia jakichkolwiek klejów i obawy, że coś się odklei, no i tym samym zachowuję regulację poziomu świecenia z ori silniczka w lampie
[quote="darek-vw"]wschodni wyrób daleko ma od jakości

[/quote]
pewnie i tak jest, ale o jakości będę mógł coś powiedzieć dokładniej jak już uruchomię wszystko czyli zapewne na wiosnę bo jeszcze przetwornice czekają w kolejce do zakupu, no i nad polerką lamp jeszcze trochę mi zejdzie
[quote="barmaz91"]No a wiesz o tym ze musisz miec tez spryski przednich swiateł jak montujesz bi-xenon[/quote]
tak samo jak układ samopoziomowania i klosz z homologacją :oki: