6n game over

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

Witam Serdecznie;)

dzisiaj wpadłem do ediego na przymiarkę felg co mi leżą w piwnicy:D :)
Felgi pochodzą z renaulta clio I 6" na 15" 195X45
oto wyniki:

Obrazek
w tle daszek czarnulki egiego ;)
Obrazek

Obrazek sekundowa gleba, pomysł na felgi mam taki żeby ranty wypolerować a ramionka w białą perłę, wieczorem zrobię VT i zobaczymy co z tego będzie, narazie to przymiarka bo nie wiem czy je brać czy nie ;) wszelkie uwagi mile widzane:D na żywca wygląda to lepiej moim zdaniem, edi sie wypowie to zobaczymy;)

dzięki dla ediego któy użyczył mi szpilek i jakże cennego czasu ;)

PozdraVWiam :)
b
borys_wrocek
Swój
Swój

Post autor: borys_wrocek »

fajna felga i mi się podoba do tego polo. Natomiast nie jestem przekonany do kolorów które wybrałeś. Biały z polerowanym rantem nie będzie robił wrażenia.
Awatar użytkownika
mario
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: mario »

koło nawet ciekawe :) środek proponuje na czarny mat a rant w polerkę, albo całe w srebrny z domieszką perły w mega połysku :oki:
Awatar użytkownika
foxmen1
Konkretnie zainteresowany

Post autor: foxmen1 »

Felunek ciekawy, inny niż wszystkie :D
Co do koloru proponuje całe na czarko bo do tej zieleni pasują :grin:
Było... viewtopic.php?f=56&t=11878
Jest Golf IV 1.9TDI 115kucy
b
borys_wrocek
Swój
Swój

damianese: znalazłem grill z czarnym emblemem i zieloną listwą to dokładam ci do zderzaka za free.
Awatar użytkownika
foxmen1

[quote=""foxmen1""]Felunek ciekawy, inny niż wszystkie :D
Co do koloru proponuje całe na czarno bo do tej zieleni pasują :grin:[/quote]
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

[quote=""damianese""]na żywca wygląda to lepiej moim zdaniem, edi sie wypowie to zobaczymy;)[/quote]
no więc tak - na żywo fele faktycznie całkiem, całkiem, ale gleba jest konieczna i to jak najszybciej, bo seryjna 6nka na 15'' wyglądałaby komicznie

co do koloru moje zdanie znasz - jestem zwolennikiem ciemnych dodatków do tego koloru lakieru - na zachętę foto 6nki Zegara:
Obrazek
i ten sposób malowania robiłby wg mnie największą robotę
[quote=""foxmen1""]Co do koloru proponuje całe na czarko bo do tej zieleni pasują[/quote]
wtedy będą prawie niezauważalne

a jeśli plany co do modów pod maską wypalą, chylę czoła, bo może być naprawdę grubo :oki:

poza tym dobrze, że dałeś kopsnąć mi się Twoim bo faktycznie mi gdzieś część kucy wyparowała :niewiem:
pozdro i do następnego!
Awatar użytkownika
foxmen1

[quote=""_edi""][quote=""damianese""]
[quote=""foxmen1""]Co do koloru proponuje całe na czarko bo do tej zieleni pasują[/quote]
wtedy będą prawie niezauważalne[/quote][/quote]

Racja, jest fifty fifty :grin:
A
Anonymous

mario6n zrobie VT w różnych wariantach to się zobaczy co będzie najlepsze;) ale przekonaliscie mnie do zostawienia tych felg;)

foxmen1 jak wczesniej wkleiłem w temacie tą felge to mnie skrytykowali;p ale felga jest z czsów produkcji polówki więc myślę że pasuje,

_edi wiem że jesteś zwolennikiem ciemnych dodatków:D ale spróbuję cię przekonać do jasnej strony mocy:D a co do cleana pod maską to powalcze w tym sezonie żeby po otwarciu maski było widać tylko silnik :D nie spotkałem jeszcze cleana pod maską w moim polo więc będzie ciekawie;) a co do kucy to faktycznie, ale przy przebiegu 50tys. nie całe w porównaniu do twojego przebiegu to jednak róznica;) orientowałem się co do programu silnika i w czechowicach za 700zł mogą wykrzesić 90koni z mojego silnika:D ale silnik zostawiam na przyszłe sezony;)

borys_wrocek co do transferu zderzaka to odezwę się bo chyba będzie możliwość odebrania tego w weekend;) muszę uszporować kasy:D

bartek_tychy : dzięki za grill, teraz mam dwa i mogę modzić:D mam pomysł na grilla ale to jak czasu będzie więcej to spróbuję coś wykombinowac! i pamiętaj myśl o terminie co by się napić na dobry początek znajomości ;)

co do felg to proszę o pomysły:D nawet hardcorowe;)
pozdraVWiam Treluś;)

Obrazek
b
borys_wrocek
Swój
Swój

[quote=""_edi""][quote=""damianese""]na żywca wygląda to lepiej moim zdaniem, edi sie wypowie to zobaczymy;)[/quote]
no więc tak - na żywo fele faktycznie całkiem, całkiem, ale gleba jest konieczna i to jak najszybciej, bo seryjna 6nka na 15'' wyglądałaby komicznie
[/quote]
nie dramatyzuj
http://img201.imageshack.us/i/polo1q.jpg/ tutaj moja na seryjnym zawiasie na kołach 15" i nie wygląda źle.
natomiast sprawą bezdyskusyjną jeset fakt że gleba to podstawa, nawet niekoniecznie gwint -80/-100, ale już -40 robi zauważalną różnicę.
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

może to kwestia gustu, ale jak dla mnie na seryjny zawias max 14'' koło, bo w innym przypadku wygląda jak mały suv
[quote=""borys_wrocek""]natomiast sprawą bezdyskusyjną jeset fakt że gleba to podstawa, nawet niekoniecznie gwint -80/-100, ale już -40 robi zauważalną różnicę.[/quote]
co do tego natomiast zgadzam się w 100%

żeby ot nie było:
trochę mały ten rant w tym VT wyszedł, w rzeczywistości jest nieco szerszy i ładnie spolerowany napewno będzie się fajnie odznaczał od ciemnego lakieru
A
Anonymous

po wymianie pękniętego grilla- thx dla bartek_tychy :beach:
pozostaje jeszcze do wymiany zielona listwa pod grillem bo pęknięta jest w dwóch miejscach,
znikły również chlapacze przednie za którymi był mega mega syf! ;) autko doprowadzone do perfekcyjnej czystości ;p
jeszcze z pomocą borysa_wrocek ogarnę temat car detalingu bo rysy koliste mnie doprowadzają do białej gorączki ;)
a oto parę fotek, sorki za jakość,ale to tylko telefon:/

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

wypolerowałem również pod klapą silnika, ale jak dorwę aparat to porobie coś w lepszej scenerii i pogodzie;)

edit: 8zł a cieszy:D biały led w podswietleniu rejki ;)
Obrazek
v
vanquisz
Początkujący
Początkujący

Post autor: vanquisz »

Mały przebieg, to warto odratować lakier. W mojej niemal bliźniaczej polówce już nie jest to takie łatwe.
Jakie plany na przyszłość? Jakiś felunek zakładasz?

btw, że tak zapytam z ciekawości, jedziesz do ze śląska do Wrocławia, żeby nawoskować auto? :mrgreen:
A
Anonymous

vanquisz
nie jadę:D tylko w doborze kosmetyków;) o taką pomoc mi chodziło, chociaż mam szeroki do odebrania i borysa także nic nigdy nei wiadomo;)
co do felg to mam 13stki riala dwu letnie na fajnych oponkach, no i jeszcze leżą mi 15stki gdzieś tam wyżej jest o nich jak przymierzałem, a co do lakieru to tragedii nie ma, ale jestem zboczony i muszą zniknąć:D ma być igła! :)
b
borys_wrocek
Swój
Swój

szeroki i listwę mam dla Ciebie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”