bartii - PoloFon :)

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
bartii
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: bartii »

alienek na brak odejścia z pod świateł nie narzekam ale wiadomo chciało by się więcej ;) co do zderzaków to nie były malowane, przy każdym myciu pryskam je czernidłem do do zderzaków, a jak nie mam to do opon:) ale jak masz bardzo wyblakłe to weź gąbeczkę i przesmaruj je przepalonym olejem i wetrzyj suchą szmatką a przy kolejnym myciu weź właśnie czernidło w spreju i je spryskaj powinno pomóc :)
Obrazek
" Nie sztuką jest zwracanie na siebie uwagi samochodem obwieszonym spojlerami ,sztuką jest zrobienie tego bez nich "
...My robimy te manewry Tuuuu...
Awatar użytkownika
NeVWille
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: NeVWille »

te autka mają to coś ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
bartii
Raczkujący
Raczkujący

Kilka fotek z trasy do Rothenburga i z samego pobytu na zlocie :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Chce zauważyć, że moje lewe drzwi są już zrobione :D
Obrazek
" Nie sztuką jest zwracanie na siebie uwagi samochodem obwieszonym spojlerami ,sztuką jest zrobienie tego bez nich "
Awatar użytkownika
Lobuz
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Lobuz »

Panie karwa toz to teraz takie długie anteny trza do odsłuchy radia ma ryja??
hehe widziałem na żywo już nie raz i na zlocie My sie widzieli:)
Polo wymiata a BORAT to już w ogóle kozak :good: :good: :good:
btw widziałem Cie dziś koło 14, jechałeś w strone galeri dominikańskiej:)
Awatar użytkownika
alienek
Swój
Swój
Kontakt:

Post autor: alienek »

:clapping: nice .. powiedz mi tylko jak jest z glośnościa w środku ?? zawsze mnie to ciekawilo :) ja mam zdjeta tapicerke dzrwi pasazera i mam wrazenie jakbym w czołgu jechal :lol: .. kurcze chwalic za pomysl i wklad :) noramalnie o tym autku juz legendy u nas krążą :write:
Obrazek
=> KarawaN <= D-Lader <!-- s] I jest Fajnie !!
[url=http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.p ... =2929//url]info o wersjach i wy
Awatar użytkownika
bartii
Raczkujący
Raczkujący

alienek
a więc jeśli chodzi o głośność w środku to mam wyjątkowo cicho, tłumik mruczy sobie delikatnie ale nawet jego ledwo słychać, tylko, że ja mam kompletną tapicerkę :P

Lobuz
co do BORATA to robi konkretną robote, na to koło nie mogę się napatrzeć :shock: :shock: :shock:
Obrazek
Awatar użytkownika
alienek
Swój
Swój
Kontakt:

Post autor: alienek »

czyli tapicerka w polo swoje gluszy :) to super .. mam nadzieje ze kiedys bedzie mi dane je zobaczyc na zywo :) tymczasem czas wracac do pracy .. :doh:
Obrazek
=> KarawaN <= D-Lader <!-- s] I jest Fajnie !!
[url=http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.p ... =2929//url]info o wersjach i wy
Awatar użytkownika
bartii
Raczkujący
Raczkujący

alienek
co do tapicerki jeszcze, to jeśli chodzi o drzwi to ta folia która jest miedzy drzwiami a tapicerka dużo daje :)
Obrazek
Awatar użytkownika
bartii
Raczkujący
Raczkujący

Takie dwie świeże foteczki :)

Obrazek Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
NeVWille
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: NeVWille »

no mnie dawno nie było he he też miałem jechać na ten zlot ale nie dałem rady a polo pikne i super się prezentuje w śród ludu... pikne :D
Obrazek
Awatar użytkownika
bartii
Raczkujący
Raczkujący

Nowy dodatek do PoloFona :)

Obrazek
Obrazek
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

pomysł fajny z tym wlewem ale wykonanie.... kto Cię tak nie lubi że ci tak to zrobił ?:)
Awatar użytkownika
bartii
Raczkujący
Raczkujący

[quote=""damianese""]pomysł fajny z tym wlewem ale wykonanie.... kto Cię tak nie lubi że ci tak to zrobił ?:)[/quote]

Ale o co chodzi z tym wykonaniem?? co z nim nie tak?? Robił to gościu z Francji na zlocie w Świdnicy...
Obrazek
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

studiuję architekturę, i może to moje zboczenie ale kostki są nie realne, chodzi mi o perspektywę :) że nie są kwadratowe:)
a no i oglądałem sporo dzieł areografem, osobiście też raczkuję, i po prawej stronie coś rozmyło się :( ale ogólnie git :) podoba mi się motyw :) i te przebłyski :) żeby nie było że krytykuję pomysł:)
Awatar użytkownika
bartii
Raczkujący
Raczkujący

W każdym razie dzięki za jakie kolwiek zainteresowanie... Mi się wydaje ze to co się rozmyło to odbicie felgi auta które stało obok :) ale fakt kostki nie są "kwadratowe" ale możne taki był zamiar?? :)
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”