[quote=""Skfarek""]wrzuciłeś już na forum nowy nabytek?[/quote]
Jeszcze nie bo muszę parę rzeczy ogarnąć, a dwa że ostatnio z czasem u mnie strasznie krucho, ale jest to autko raczej na forum już znane - wziąłem 2fkę od czachy
Pierwszy w tym roku cruising bez dachu za mną :cool2: fajnie, że pogoda pozwoliła.
Troszeczkę poogarniałem też środek (uszczelki, plastiki) ale auto wystawiamy niebawem na sprzedaż, więc nawet nie przymierzam się do zakupu alu do Bertony. Jeśli się nie sprzeda pojeździ jeszcze z nami, ale mam nadzieję, że będzie inaczej i zaś pojawi się jakiś niezawodny dupovwóz, który nie skończy jak Passek...
No i jakoś brakło chętnych kupców na kabriolet z pod znaku Fiata. :roll:
Żeby autko się nie zmarnowało, w drodze są już alufelgi wraz z letnimi gumami. Skórzane stołki, których nikt również nie chciał przygarnąć również zagoszczą w Punciaku. No i autko dostało też kompletny nowy układ wydechowy, począwszy od uszczelki pod kolektorem wydechowym, aż do samego końca
[quote=""Toto""]a myślałem, że napiszesz, że Punto poszło do żyda... [/quote]
Aj no chciałbym, ale coś się nie cieszą popularnością te samochody. Może z alu i skórą szybciej się go pozbędę, bo niestety utrzymanie tylu parchów kosztuje, a wolałbym ten hajs przeznaczyć na Polo.
Takie kółko wskoczy do Punciaka - ATS Cup 6x14, et33, biały środek + rant w polerce, guma co prawda baloniasta, bo 185/60/14, ale auto ma cieszyć Żonę i teściów. Jutro jadę po pierścienie centrujące i śruby pływające. Będzie dobrze
Edit:
foto dorobionego customowego zegarka i zamontowanej już gałecznki z X 1/9 Bertone:
Takie tam, powiem tylko, że ma 31 lat, 2.5l pojemności, 6 cylindrów w rzędzie, RWD, 4 biegi i żre jak smok :crazy:
W najbliższym czasie idzie na remont silnika, jak ogarnę całość będę się chwalił