Witam dawno nic nie pisałem...
W aucie wymieniłem pasek bo okropnie piszczal, zakonserwowałem podłogę i felgi dostały nowy kolorek: turkusowy, kupiłem również 2 opony 175/50-13 bo tamte miały już dość
Polo zyje i ma sie dobrze aktualny przebieg auta to ponad 255k. W polo wymienialem na bierzaco filtry i oleje oraz bierzace naprawy... Autko dostało grill z halogenami. Aktualne plany do zmiana silnika na diesla z polówki z 92r przebieg 195k. zrobic mały remoncik silnika i jazda.
Przyciemnione zostały również szyby.
Bo bede tankowal w biedronce:) tak naprawdę to silnik benzynowy wymaga remontu trafiła sie okazja to kupiłem całe polo za grosze z kilkoma gestami:) mam nawet hak holowniczy:) a i bede miał paliwo do diesla w wystarczającej ilości na moje potrzeby :szefu:
Jakieś zdjęcia porobie i napewno nagram filmik z pierwszego odpalenia, na początek powymieniam kilka części dziś odebrałem:) później wyciagam benzynę wstawiam do szopy wrzuce diselka a na sam koniec podłączenie instalacji bede potrzebował jakiś schemat? Albo zakupie książkę ktoś z wro wie gdzie można kupić albo od kogoś skserować za bro...