dobrze że ktoś jeden podziela moje zdanie, :piwo:
chodzi tu przede wszystkim o to że: " nie wszystko złoto co się świeci, "
nawet zbyt szerokie opony czy totalna gleba mają swoje minusy i nikt mi nie powie.
Wizualnie prezencja auta znacznie się poprawia tylko trzeba zapytać się jakim kosztem to się dzieje.
Trzeba brać wszystkie za i przeciw przed podobnymi posunięciami.
pozdrawiam :pardon:
Hihih no mysle mysle nad listwami dalej ale wiem ze smoked zrobie bo dzis widzialem polo czarne na RZE na alu poleerwanym z dodatkami czerownego gleba. i smoked sie zakochalem ;P
[quote=""harnasisko""]dzis widzialem polo czarne na RZE na alu poleerwanym z dodatkami czerownego gleba. i smoked sie zakochalem [/quote]
No to Panie kolego LyszyKa widziałeś Dodam tylko że to było GTI :crazy:
A za rejestrację około 1500 trzeba liczyć.
Smoked pomalu daze, tylko nie mam w kolekcji srubokreta 6 gwiazdkowego i musze kupic jutro i stoje narazie., ale za to zabrlaem sie za uszczelke kolektora co do silnika przystaje. w nimeczech mialem ja wydmuchana, mowilem mechanikowi zeby mi to zrobil wymienil, a ten nalozyl cementu do tlumikow i tak zostlao i na trasie przedmuchalo to. ale jutro kupie nowa ustrzelke i bd malina
Tam gdzie na czerwono to bylo nalozone cemet do tlumikow;/ porazka.
A gdy to zrobie auto zotanie przygotowane do polerki
Małą awaria internetu nie było , ale już jestem na forum, panowie mam taki mały romans do kogoś kto się zna Kto by mi zrobił na fotce niżej czarne felgi ?? bo myśle nad kolorem.
PS: Dziś rusza SMOKED FRONT małe opóźnienie spowodowane brakiem czasu. Pozdrawiam