[quote=""pajtak""]Poliuretanów masz cały zestaw?? duża różnica w prowadzeniu?? a wogle w naszych polówkach jak dobrać średnicę tulei stabilizatora przedniego?? bo z tego co mi się kojarzy to wg etki jest coś ok 16,5mm czy 17 a wszędzie gdzie da się kupić z PU to minimalna średnica ma 18mm. I coś tam wyczytałem że kupiłeś soczewki więc wstawiaj fotki.[/quote] Na razie tylko pod stabilizator przedni... w dalszych planach ale na nast.sezon to cały zestaw w planie jest, a z planami wiadomo jak jest. Wychodzi 16,5. ale najmniejsza jest 18. także tylko taką zamawiasz. Podczas wymiany tniesz ja, zakładasz, ustawiasz odpowiednio a śruby i cała reszta dociąga wszystko jak trzeba... A różnica w prowadzeniu dość wyczuwalna, tyle że mam do tego jeszcze rozpórkę przednią górną i tylna... Poza tym...[quote=""Jak87""]Po dzisiejszej przejażdżce, muszę przyznać, że jestem zaskoczony

Mimo baloników, świetnie się trzyma jezdni, te PU i rozpórki widocznie poprawiły przyczepność

Co do frontu, chwilę jeszcze muszę poczekać z założeniem... gdyż wybieram jakieś sensowne xenony

Dodatkowo, jakoś po ost. spocie zaczyna mi się Poli ostro coś sypać :| i dość mocno mnie to zniechęca do dalszego działania...