jaki koszt naprawy?

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

A
Archeo
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Archeo »

Ja polecam PORZELACK,

http://www.allegro.pl/item1060778480_na ... _litr.html

wiem ze trochę kosztuje... i pewnie sam bym sie nie skusił gdyby nie sąsiad który pożyczył na spróbowanie trochę tego specyfiku. Ale warto wydać te kasę. Raz na miesiąc nałożyć taki preparat. Elekt pokazany w moim poście wyżej( pierwsza strona na dole).
Na aukcji kolor niebieski ja mam taki sam pojemnik tylko różowy, nie wiem czym sie różnią. Są różne wielkości pojemników.
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

No właśnie mam akrylowy lakier i jakby nie patrzał ząb czasu go nagryzł lekko, dziś kumpel mechanik polerował pod blokiem swojego poloneza i właśnie używał tej pasty farecli g3, specjalnie aż sobie zrobiłem zdjęcie tubki telefonem by wiedzieć jak to się nazywa i teraz widzę że tu o niej piszesz czyli coś w tym musi być, bo on mówił że dostał tą pastę na spróbowanie od znajomego lakiernika i powiem ze teraz chwilę temu widziałem efekt i jest mega poldek się świeci jakby dopiero co z fabryki na Żeraniu wyjechał :D będę musiał chyba na spróbowanie pożyczyć od niego i zrobię maskę jak będzie elegancki efekt to oblecę całe auto, mam teraz urlop ładna pogoda jest to można się bawić... :)
Awatar użytkownika
jacol
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: jacol »

MiSiEk-GDA
pamiętaj tylko że farecla g3 to jest pasta polerska, a nie żaden wosk, i powinno się to robić maszyną. miłej zabawy :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „pozostałe”