[quote="szozdi"]
a ja nie chcę już chyba tysięcznych w naszym klubie lamp od 6N2.
Sądze że jeszcze nie są wieśniackie.[/quote]
te lampy aż tak tragiczne nie są widziałem kilka polówek na których łądnie się prezentowały choć ja bym ich nie założył
trozke czerwone lampy z niebieskim kolorem mnie rażą, poszukał bym czegoś innego
z drugiej strony czasami sam chce zmienic bo jak widze już setne auto an RMach i lampach z 6N2 to chyba zmienie swoje bo na rynku jest masa ciekawych tajli, lamp jak i kółek
[quote="maniak"]przy 16" bez twardego zawiasu ani rusz bo inaczej będzie obcierać. 16" w takim małym autku jak Polo to przesada moim zdaniem[/quote]
obcieranie to raczej w 90% wina dużej szerokości i małego ET a nie średnicy
pozatym uważam że dobre 16" daje też oszałamiajacy efekt wystarczy poczytać o planach turzola lub przypomniec sobie białe felgi Carllo'za, natomiast 16" raczej szerokie w polo być nie może bo auto będzie koza
a tu przykład ładnej 16"
[quote="bartek_polo"]to co mi sie podoba to Twoje wnętrze:D:D:D ... jak juz pisałem wcześniej felga bardzo dobra naciagaj na to ile wlezie 165/40 i bedzie baja !! [/quote]
a mi mnie we wnętrzu razi ten chrom na środku kierownicy, to do żadnej cześci wnętrza nie pasuje, pozatym rygielki, ingiglo, listwy na progi bym sobie podarował ...
a co do opon ja stanowczo odradzam 165/45, pomijam kwestie ze przy tak malutkim profilu i naciągu będziesz musiał nieco więcej napompować a jak dołożysz twardy zawias to juz tylko zostanie lans
dodatkowo naciągniete opony się wogóle nie trzymią drogi, profil nie pracuje a i szerokośc kiepawa Uważam tak bo sam mam naciąg i to nie duzy i juz na kilku zakretach poznałem jego zdradliwość
wiem ze już takie masz ale ja bym sie na takie nie zdecydował
troszkę pomieszałeś to wszytsko naciąg sie daje żeby ładnie wyglądał gdy masz mooocną glebe a jak sam mówisz ze nie będziesz go kładł na maksa to bedzie temu czegos brakowac moim zdaniem
felgi nie są złe całkiem dobrze beda sie prezentować na glebie ale uwazam ze mozna duzo ciekawszych uzywek dorwac czy z merca czy z czegokolwiek innego
Na razie zostaw tak jak jest i zajmij się resztą

wywal wszytskie lampy które sa pomarańczowe przede wszytskim, us€n listwy a jeśli nie to daj takie jak ma dziendzioł6n i pomaluj w kolor, usuń naklejke PL z tyłu i owiewki z szyb

daj szerokie zderzaki a jeśli chcesz wygładzone to odezwij się do mnie mam przód do sprzedania bo wracam do seryjnego

(potrzebuje lepszego chłodzenia) NO i gleba przede wszystkim, gwint jest fajny nie po to żeby sie nim bawić tylko żeby zejśc tak jak ci sie podoba a na zime możesz podnieść
Pozdro