[quote=""Wojciechu""]diotyzm... nie obraz sie, ale idiotyzm.[/quote]
nie mam podstaw do obrażania się. Jak to przemyślałem to stety zgadzam się z Toba w 100%. W sumie po to się dzielę takimi rzeczami, żeby w razie czego ktoś mądrzejszy ode mnie mnie naprostował w razie potrzeby. Dzięki.
[quote=""Wojciechu""]Suff przede wszystkim o nią dbaj, dobre części, podzespoły, paliwo. Po drugie ciesz sie z jazdy autem w którym wszystko działa i bangla jak należy.[/quote]
Zamierzam. Przedewszystkim chcę, aby było to bezpieczne auto, potem jeśli będą pieniądze które będzie można wydać to będę myślał. Narazie się nie zapowiada (-:
a z bieżących rzeczy to:

auto przerejestrowane i opłacone ubezpieczenie

JVC KD-R611 + Helix DB62.1 zakupione.

przyszła czarna półka bez wyciętych miejsc na głośniki

o 15 jadę odebrać lusterka elektryczne z 6N w kolorze nadwozia. W końcu będę coś widział w lusterkach bocznych bo M3 są do niczego.

jak wrócę to montaż CA i lamp z 6N2
-- update 16:20 --
lusterka niestety będą musiały być przemalowane bo są koloru grafitowego, a nie czarnego. No nic to, oddam kuzynowi do malowania i odbiorę przy kolejnej okazji jak będę śmigał do ZG. Mam nadzieję, że jeszcze przed ogólnopolskim.
-- update 23:40 --
wróciłem z garażu. Po kilku godzinach dlubania wyklikałem

z serii CA: radio i wzmacniacz zamontowane. kable sygnałowe i głośnikowe przeciągnięte i podłaczone. Miałem problem ze znalezieniem masy dla wzmacniacza, ale w końcu znalazła się śrubka do której można było podłączyć kabelek. Jutro jeśli nie będzie padać przeciąganie kabla zasilającego oraz montaż zestawu odseparowanego. Żałuję, bo nie dostałem mat STP i drzwi jeszcze nie będą wygłuszone ;-/

zdrapałem naklejkę rejestracyjną ;-/ gówno było tak mocno przyklejone, że nawet podgrzanie suszarką nie dawało rady.. W końcu po 2h podgrzewania skubania i zmywania zeszło na tyle że można było przykleić nową naklejkę.