Nowe zdjęcia z wiosennych prac:
autko jeszcze nie umyte, ale jak się znajdzie wolny dzień to umyję i zatroszczę się o jakieś konkretniejsze zdjęcia! Tymczasem...
zakupiłem:
====

====

-lampy polo 6N2 za 140zł komplet,
-dwie oponki Firestone 185/55R14,
-komplet zawieszenia TA Technix o skróconym skoku na springach (-60/-45) przy 92% sprawności z autka sprowadzonego,
założyłem i wygląda tak:
====

====

====

====

====
Zdjęcia są z okresu późnej zimy do zeszłego weekendu we Wrocławiu!
Zawieszenie. Autko prowadzi się super! trzyma się drogi pięknie - jak przyklejone. Na przodzie te dwie nowe gumy, a na tyle leciutko sparciałe Barumy 185/55 co dało w rezultacie nadsterowność autka na śliskim. Zaznaczam że było podsterowne!
Obróciło mnie już na dolnych wałów na skrzyżowaniu, ale to były testy na ile można sobie pozwolić! Zawieszenie twarde, troszkę trzęsie moją drobną nadwagą, ale przyczepność autka i jego prezencja mi to rekompensuje.
Lampki, niestety jedna mi pękła i mogłem wziąć taką jak na zdjęciach, tzn anglika - ktoś to na pewno zauważy. Będzie okazja to wymienię, nie będzie to zapłacę więcej za przegląd. Ale są i jest OK! Wielkie dzięki dla
Paffcio za manuala swapu lampek!
Budziki. Pewnie się większości nie spodobają, ale mi właśnie takie się podobają i dla mnie jest OK. W nocy regulacją można przyciemnić i jest właśnie taki żółtawy kolorek! Albo max i pięknie się prezentujące białe budziki.
Pokrowce. Pokrowce musiałem nijako założyć, ori tapicerka była zniszczona. Do tego jeszcze fotel był spawany. Wina materiału, pękło trzymanie z lewej strony.