## Polo 6N GTI by Mysz ##

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

M
Mateusz
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Mateusz »

[quote="DjFarmerr"]ogólnie zawsze mialem wstręt do tego grila ale u Ciebie wyjątkowo fajnie wyglada :D pozazdrościć motorka :D[/quote]
też sie zastanawiałem czy go nie wywalić ale postanowiłem zrobić coś innego i chyba sie udało bo z tego co ludzie mówią to sie podoba:) była to moja własna inwencja twórcza :) na motorek nie moge narzekać:D już niejeden sie zdziwił co to polo potrafi zrobic:) i to jest piękne:)
viewtopic.php?t=17298 <-- Polo GTI -->Black Red White<-- :)
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

[quote="Mateusz"]niejeden sie zdziwił co to polo potrafi zrobic:) i to jest piękne:)[/quote]
I właśnie dlatego Polo to bardzo ciekawe auta :D Małe, niepozorne, ale z odpowiednim silnikiem mogą pokazać pazur :D
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
b
borys_wrocek
Swój
Swój

Post autor: borys_wrocek »

[quote="vwkas18"]
słyszałem że Borys_wrocek miał ciary jadąc GTI[/quote]
Ciary to może nie, ale człowiek sie zastanawia: po co robić swap 75KM spokojnie na takie autko starczy, a później odbywa podróż takim potworem i rujnuje mu się swiatopogląd. :
Autko klasa.
M
Mateusz
Raczkujący
Raczkujący

[quote="JuStIcE"]I właśnie dlatego Polo to bardzo ciekawe auta :D Małe, niepozorne, ale z odpowiednim silnikiem mogą pokazać pazur :D[/quote]

Mimo wszystko mało ludzi wie o tym że 6N wychodziły z takim silnikiem;D przeważnie każdy myśli jak sie ustawi obok na światłach : o koleś pomalował koła ,przyciemnił szyby i mysli ze ma z 20 koni więcej a pewnie to zwykłe 1.4 :D no i to jest największy bład , nie warto lekcewazyć żadnego przeciwnika bo można sie zdziwić :D Tylko ciekawe dlaczego zawsze na następnych światłach ustawiają sie za mna a nie obok :crazy: hehe

[quote="borys_wrocek"]Autko klasa.[/quote]
dzięki borys :piwo:
twoje 6N też ladne :) szczególnie te mody wnętrza auta mi sie spodobały :) a najbardziej klimatronik :cool2: też taki chce:D
[quote="suff"]mnie się podoba reakcja kobiety Deski, kiedy na obwodnicy Bydgoszczy dogoniłem ich, wyprzedzając pomachaliśmy z Elką im ręką i pojechałem dalej, a Agusia krzyczała na Deskę że jedzie za wolno bo suffy ich wyprzedzają... :grin: Deska też ma 75KM pod maską...
[/quote]

hehehe reakcja jak najbardziej prawidłowa :grin: :crazy:

miałbym prośbe do kogoś kto zna sie na vt :) tak patrze i widze ze rant felgi u mnie optycznie ginie przez co felga wydaje sie mniejsza. jakby tak np ktos zrobił vt jakby wyglądał rant czerwony? albo np różowy :crazy: byłbym bardzo wdzięczny :piwo:
Awatar użytkownika
Skoczi
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Skoczi »

Dobre Polo ; ) Podoba mi się bardzo, oponki też :buba: mam takie same :aniolek: . Powodzenia :cool2:
M
Mateusz
Raczkujący
Raczkujący

[quote="Skoczi"]Dobre Polo ; ) Podoba mi się bardzo, oponki też :buba: mam takie same :aniolek: . Powodzenia :cool2:[/quote]
Dzięki :piwo: :grin:

Obrazek

Takie tam słaba jakość niestety ale ogólnie podoba mi się sceneria:)

Przydała by sie kiedyś jakaś profi sesja ale niestety na razie nie ma kto zrobić :banghead:

miałbym prośbę do kogoś kto zna sie na vt :) tak patrze i widze ze rant felgi u mnie optycznie ginie przez co felga wydaje sie mniejsza. jakby tak np ktos zrobił vt jakby wyglądał rant czerwony? albo np różowy czy zielony :crazy: byłbym bardzo wdzięczny :piwo:
Awatar użytkownika
Eric
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Eric »

No mysza poka poka koło co dzisiaj Ci zmontowałem :D
M
Mateusz
Raczkujący
Raczkujący

no niestety nie zdażyłem cyfrówka strzelić fotek mam na tel pare ale nie wyraźne :/ jak wpadne jutro na kalisz to skladam wszystko i wtedy sie porobi sesyjke jakąś . zreszta jak dotrzemy na rozpoczecie seznu w Lesznie to moze pstrykniemu pare fotek razem :D

fotki z otwarcia sezonu VAG w Lesznie :) :

Obrazek
https://picasaweb.google.com/1161418068 ... 5376406626
https://picasaweb.google.com/1175458926 ... 8251590706

zmiany jakie zaszły od czasu ostatniej aktywnosci na forum:

-nowe wkłady do gwintu FK 00101

-zakupienie i przemalowanie felg : BBS RS 764 16"

-Nowe opony Nankang 165/45/16

-mała przebudowa car audio :
Alpine CDA-9886R,
przód system trójdrożny Hertz ESK 163L(zbieram kase na dobry wzmak do tego, narazie wlozony na szybko jakis blaupunkt;/)
Tyl Alpine SWR-1222D 12" napędzany vibe slick a7
wygłuszenie matami drzwi , i klapy bagażnika.

-wymienione: cewka, kable WN , świece i pewnie jeszcze sporo róznych rzeczy o ktorych juz zapomnialem.

No to tak w skrócie by było na tyle. postaram sie załatwić więcej fotek to wrzuce do tematu.
PozdraVWiam :piwo:
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2011, 16:44 przez Mateusz, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Eric
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

No to moja siostra 6n'ką sie podłaczy,tez biały BBS ;)
M
Mateusz
Raczkujący
Raczkujący

a to własnie nowe buciki poli:)

Obrazek

Uploaded with ImageShack.usObrazek

Uploaded with ImageShack.us
Awatar użytkownika
christopherek
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: christopherek »

opona 165 to nie za wąsko jak do gti?no chyba że się toczysz a nie jeździsz szybko
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
M
Mateusz
Raczkujący
Raczkujący

[quote="christopherek"]opona 165 to nie za wąsko jak do gti?no chyba że się toczysz a nie jeździsz szybko[/quote]
moze i troche wąsko jest ale wszystkie inne rozmiary by obcierały przy skręcie no i nie poszła by tak nisko :) co do opon stem zadowolony , co prawda nie deptałem jej do konca ale nie ma problemu z trakcja przy ruszaniu , w zakretach tez ladnie płynie poki co :D a co do osiagów to nie wiem czy to tylko mi sie wydaje ale jakby lepiej sie zbierala np przy wyprzedzaniu itd jakos lżej przyspiesza:) Dzisiaj testowalem indeks predkosci , juz sie pokazywala 2 z przodu a tu nagle kolesiowi sie przypomnialo ,że chciał wyprzedzić i zablokował mi lewy pas pomimo sygnałów swietlnych i dzwiękowych z mojej strony :D musialem zbic do 100 awaryjnie i oponki tez dały rade . nie wiem co bedzie na mokrym i jak beda sobie radzily przy wiekszych predkosciach w zakretach. Ale z drugiej strony nie bedzie tak kusić ,żeby depnąć a co za tym idzie spalanie niższe :D juz dzisiaj po wskazniku zobaczylem roznice robiąc trase do wrocławia:) także coś za coś :)
Awatar użytkownika
Eric
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Ja na twoim miejscu zmienił bym wydech koncowy na cos dyskretniejszego...ten wygląda tragicznie jak sie z tyłu patrzy,ale to tylko moja sugestia :D
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

Bombowo wygląda na tych 16", wogóle wygląda bombowo, tak inaczej, na sportowo :good:. Myslisz że 195/40 byłoby za duże? Uważam że przy takim dizajnie szersza opona by bardziej grała, nie mówiąc o prowadzeniu
M
Mateusz
Raczkujący
Raczkujący

[quote="Eric"]Ja na twoim miejscu zmienił bym wydech końcowy na cos dyskretniejszego...ten wygląda tragicznie jak sie z tyłu patrzy,ale to tylko moja sugestia :D[/quote]
no wiem właśnie ;/ wszystko przez to że do poprzedniego wydechu wycięty był zderzak , a kawasówka jak sie okazało przychodzi pod zderzak, i teraz nie wiem czy zderzak wymieniać czy wydech przerabiać tylko jak? a może jakiś inny z kasiaka dorwać. sam nie wiem najchętniej to zderzak bym przywrócił do serii a kasiaka jakoś sprytnie ukryć ,żeby tylko pomruk było słychac a nie bylo widać co tam jest.
[quote="Borek"]Bombowo wygląda na tych 16", w ogóle wygląda bombowo, tak inaczej, na sportowo :good:. Myślisz że 195/40 byłoby za duże? Uważam że przy takim dizajnie szersza opona by bardziej grała, nie mówiąc o prowadzeniu[/quote]

miałem mega dylemat czy założyć 165 czy 195 , niestety 195/40 jest ciężko dostać pyzatym cena jest prawie 2 razy większą niż za 165 ;/ jak się trafi jakaś okazja na 195 to kto wie:)
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N”