moje zdanie znasz. robi wrażenie jak na takie niepozorne autko. a na żywo prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciach. :piwo: :oki: :bb: :amen: :clapping: :victory:
No i stało się........Niestety Szanowni Panowie do odwołania zawieszam swoje uczestnictwo w spotach, wczoraj ok. godz.17.30 prawie pod samym domem kobiecina Navarrą postanowiła sprawdzić bezpieczeństwo jakie zapewnia mi moja ukochana Poli. Efekt :banghead: :banghead: :commando: wyrżnąłem w tylne dzrzwi Navarry, która wyjechała sobie z podporządkowanej wprost przede mnie nie dając mi szansy :shock: :commando: . Przód Poli jest uszkodzony...odpaliły obie przednie poduchy + napinacze pasów.
Jestem cały choć poobijany, ale się przynajmniej pierwszy raz w życiu karetką na sygnale przejechałem.
Jak się uda wkrótce fotki ku przestrodze.....
Zobaczymy czy da się Polę reanimować.....Silnik odpalił, żadnych wycieków płynów, ani oleju nie ma, do garażu dojechała o własnych siłach....Felgi i opony nieuszkodzone :good: Ja wylądowałem w kołnierzu ortopedycznym, z draśniętą łapą (prawdopodobnie, odpalająca poducha ją smyrnęła)
Pablosky
obecnie - Seat Ibiza 1.2TSI DSG Sport 105KM 175Nm
dawniej - 9N3 1.9 TDI Sportline \'06 131KM 283Nm Czerwone jest najszybsze - SEMPER FIDELIS ----------------------------------------------------------------------------------
[colo
Fuck fuck fuck :banghead: :banghead:
Co się dzieje w tym pieprzonym kraju!!! Już nawet jeździć spokojnie nie można Banda baranów. Co drugi rozmawia przez tel (gdzie najtansza śłuchawka bluetooth kosztuje 50zł) prawie kazdy wpierdziela sie przed ciebie bo przeciez jest metr miejsca to on się wcisnie, co by być jedno auto wczesniej. Masakra jakaś.
Pawełku wracaj do zdrowia. Autko się naprawi. Ja bym wstawiał do warsztatu ktory najwięcej sosu wyciśnie z OC tej kobitki. A ją samą podał na sprawę cywilną. Tylko z tym to trochę zachodu. Wielka szkoda, bo wiele rzeczy ostatnio zrobione było. A po "bum" to już nie to samo.
Wracaj do zdrowia, autko wstawiaj do ASO i niech dają wszystkie nowe części, ubezpieczalnia zapłaci. Zgłoś do ubezpieczalni sprawę o wypłatę odszkodowania z OC sprawcy za uszczerbek na zdrowiu - możesz parę tyś. dostać, nie ma co odpuszczać. Gromadź jak najwięcej dokumentacji medycznej, może się przydać do wypłaty odszkodowania.
Jak będziesz miał chwilkę podaj namiary na firmę w której kupiłeś lampy od GTI sam nad takimi się zastanawiam.