[quote=""krzyDOLAR""]wrzucę jak tylko znajomy z jettaclub.pl dorobi podświetlanie szufladek [/quote]
na pewno będzie fajnie, teraz zaczynam żałować że mam radio na karty sd, bo jeszcze na to nie wymyślili fischer boxa
[quote=""DanielJar""]gdzie kupiłeś tego fischera?[/quote]na ebay'u z tego sklepu: http://myworld.ebay.de/klapper-autoteile/ można się z nimi dogadać po angielsku, mają jeszcze sporo tych cd box'ów na stanie
bardzo mi sie podoba twoje polo ta czerwien jakas taka zywa jest a moja wyblakla nawet po woskowaniu niewiem dlaczego :scratch: patentu z listwmi tez probowalem ale ukazala sie rdza i trzeba bylo kleic ,klamki zostaw tak jak sa super sie prezentuje i felga dokancza robote :butcher:
[quote=""marcc_Jr""]jest a moja wyblakla nawet po woskowaniu niewiem dlaczego [/quote]
pewnie warstwa zewnętrzna lakieru jest już mocno styrana, trzeba by mu polerkę chlasnąć ;-) krzyDOLAR no i jakie wrażenia po założeniu strumienicy?
[quote=""Skfarek""]jakie wrażenia po założeniu strumienicy?[/quote]strumienica taka sama jak u Ciebie, póki co zrobiłem 5 km z warsztatu pod dom nie przekraczając 2,300 obrotów. w środę jadę do katowic, opiszę wrażenia po powrocie
U mnie najpierw (pierwszych kilkanaście km) chodził bardziej mulasto a potem ja k się rozbanglał zaczął fajnie zapierniczać ;-) Ale może miałem mocno zapchany kat. W każdym razie napisz co i jak u ciebie
[quote=""Skfarek""]napisz co i jak u ciebie [/quote]lepiej się wkręca na obroty, szczególnie odczuwalne na trzecim biegu. założyłem pierścienie centrujące na felgi i pomalowałem znaczek w tylnej klapie na czarny mat
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2010, 20:05 przez krzyDOLAR, łącznie zmieniany 1 raz.
P.S. Trzeba sciagnac znaczek z klapy i go zmatowic papieram czy da sie to jakos bez odklejania zrobic?? Malowalem ostatnio znaczek z przodu i chcialem odrazy pomalowac z tylu ale zupelnie nie wiedzialem jak sie za to zabrac, do tego kupilem jakas lipna farbe bo jest bardzo zadka i splywa tak ze raczej na samochodzie bedzie ciezko.
Podeslij jakies wskazowki na pw.