2 pytania :
-jak podpiąłeś linke gazu? Możesz wrzucic jakies wyrażne foto?
-z czego ten profi filterek? Bo z ori dolotem nie da sie chyba zamknać maski z tego co u siebie ogladalem...
profi hehe, to był żart chyba, filtr od hondy crx gen 1 , bo mam na stanie na cześci to sobie zabrałem, przełożony z obydwóch stron pleksą, od dołu nawiercona , linka to mocowanie od 2e2 przerobione
A jakie miałeś w nim dyszki? i jakie spalanie wychodziło? Bo gadałęm z gosciem od ganików z F&F i do siebie ściągnąlem dosc szeroki zakres Tylko nie ma kiedy tego zrobić... A masz moze foto mocowania tej linki? to mnie najbardziej intryguje
DYSZE TO 70/120 i jeszcze za duże , zamowilem z allegro 50/60 ale juz gaznik sciagniety , bo nie mam czasu na testy a trzeba jezdzic czyms oszczedniejszym
siemasz,mam taką samą wersje polówki i mam pytanie odnośnie tego gażnika od fiata,czy zeby takie cos zmontowac potrzeba dużo kasy i jaki jest wzrost mocy??
heh dokładke mam nie chce mi sie jej robic , tak w planach jest obklejenie, tylko bym musiał zedrzec z szyby bocznej bo cała zalepiona jest ...bo juz za duzo tego bylo by i psuło by efekt