Zależy Ci na tym żeby mieć grill GT ? Ciężko to dostać, ja swój trafiłem na allegro i to w dodatku od gościa który nie wiedział co sprzedaje. Jak to się zwykło mawiać "Potrzeba matką wynalazków", więc jeżeli nie możesz czegoś kupić, zrób to sam. Czerwona farba, taśma, trochę maskowania i będziesz mieć grill z czerwona obwódka. Grill GT od zwykłego różni się tym że w miejscu gdzie biegnie czerwony pasek jest odlane trochę więcej plastiku. Ramka dookoła nawiewu nie różni się niczym od zwykłej ramki, więc po prostu ją odmaluj.
Było : \'85 Polo 86c NZ + Gaźnik
Nadal w rodzinie : \'97 Polo 6n AEE
Jest : \'94 Audi 80 B4 Avant 1Z
"Brudny czołg to hańba dla batalionu\'\' -Napis na brudnym dostawczaku-
Grill z GT ma 10 żeberek a zwykły 9 ;p
Nie wiem , ale ja nie mialem problemu z kupnem takiego grilla. Musze zobaczyc, mozliwe ze lezy u mnie jeszcze jakis ale na 4 lampy.
Projekt ciekawy, ale badlook jak dla mnie jest zbyt bad. Lepsza zwykła brewka
Ciemniejszy, albo jeżeli już chcesz malować całe auto to ja bym się zastanowił nad najbardziej wypasionym kolorem z palety VW, czyli nad "Fire&Ice" z Golfa mk.II
A mój grill masz w moim temacie
Było : \'85 Polo 86c NZ + Gaźnik
Nadal w rodzinie : \'97 Polo 6n AEE
Jest : \'94 Audi 80 B4 Avant 1Z
"Brudny czołg to hańba dla batalionu\'\' -Napis na brudnym dostawczaku-
[quote="derbik"]Szukam Czerwonej blendy, która otacza sterowanie nawiewem jak na foto...[/quote]
to akurat moje foto tą obwódkę pomalowałem farbą z licznika mam ori i nie ma prawie różnicy w kolorze.
kolor wybierz ciemniejszy :good: