Patronaty medialne

Wszelkie informacje dotyczące tegorocznego Zlotu Miłośników marki VW Polo

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Artpolo
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: Artpolo »

Mamy jakiś gotowy materiał? Mam kolejnego patrona.
Jeżeli z góry zakładasz, że czemuś nie podołasz - nie uda Ci się to nigdy..... Bruce Lee :)
m
maziunia
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: maziunia »

[quote=""Artpolo""]Mamy jakiś gotowy materiał? Mam kolejnego patrona.[/quote]
V Jubileuszowy Ogólnopolski Zlot Volkswagen Polo Klub Polska.

Idea powstania Klubu narodziła się w 2004 roku, kiedy to z inicjatywy kilku przyjaciół postało forum internetowe, które z czasem przerodziło się w ogromną skarbnicę wiedzy na temat "mniejszego brata golfa".

Przez blisko sześć lat istnienia w Klubie zaszły znaczne zmiany. Przede wszystkim dojrzał i powiększył swoją liczebność - w chwili obecnej reprezentowany jest w kraju i za granicą przez blisko 6000 użytkowników forum oraz około 600 aktywnych członków, liczba ta z miesiąca na miesiąc stale wzrasta.

Jak głosi tytuł - do pięciu razy sztuka - w chwili obecnej trwają intensywne prace nad organizacją V Jubileuszowego Ogólnopolskiego Zlotu Klubowego, który odbędzie się w dniach 3 - 6 czerwca 2010 roku w Kozienicach pod Warszawą.

Spotkać będzie można na nim wszystkie modele Volkswagena. Te starsze i te nowsze, zmodyfikowane i seryjne. Zlot pozwoli spotkać się wielu pasjonatom marki VW polo z różnych rejonów Polski.

V Jubileuszowy Ogólnopolski Zlot VW Polo Klub Polska to cztery dni niesamowitej przygody. To również niebywała szansa, by w niepowtarzalnej atmosferze wymienić się doświadczeniami motoryzacyjnymi i nie tylko, a także by sympatycznie i w miłym towarzystwie spędzić długi czerwcowy weekend.

Już dziś serdecznie zapraszamy wszystkich miłośników modelu VW Polo na V Jubileuszowy Ogólnopolski Zlot VW Polo Klub Polska.
Ewentualnie dłuższa wersja do ściągnięcia z motogrona - tam też do pobrania są zdjęcia.
Awatar użytkownika
Artpolo
Uzależniony
Uzależniony

Ok - Materiał ukaże się w http://motokibic.tv/
Na dole strony jest również kalendarium imprez. Wypada umieścić u nas motokibica.
Filmowanie zlotu jednak wiązałoby się z kosztami. Producent powiedział, że jak będzie jakaś wypas polówka to przyjedzie.

Czy mamy wypas polówkę cokolwiek to znaczy?
Ostatnio zmieniony 04 maja 2010, 21:17 przez Artpolo, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli z góry zakładasz, że czemuś nie podołasz - nie uda Ci się to nigdy..... Bruce Lee :)
m
maziunia
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: maziunia »

Artpolo niech podeślą swoje logo - umieścimy na stronie zlotowej
Awatar użytkownika
d4ri0
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: d4ri0 »

[quote=""Artpolo""]Czy mamy wypas polówkę cokolwiek to znaczy?[/quote]
parę by się znalazło, np. zeszłoroczny zwycięzca, lub ktoś z kalendarza na ten rok, lub z konkursu na polo miesiąca w tym roku.
[size=12px]http]

[size=12px]viewtopic.php?f=58&t=61866[/url]
b
boczek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: boczek »

[quote=""d4ri0""][quote=""Artpolo""]Czy mamy wypas polówkę cokolwiek to znaczy?[/quote]
parę by się znalazło, np. zeszłoroczny zwycięzca, lub ktoś z kalendarza na ten rok, lub z konkursu na polo miesiąca w tym roku.[/quote]

Każda polo jest myślą indywidualną jej twórcy .....i każda jest na wypasie. :vinsent:

Chyba oto chodzi-nie
boczek
Kozienice 2010 ]II miejsce[/color] - rzut felgą 12,7 m
Ślesin 2012 : III miejsce - Najniższe polo zlotu kategoria 86c/86c2f,
Ślesin 2012 : Najstarsze polo zlotu
Awatar użytkownika
Artpolo
Uzależniony
Uzależniony

[quote=""boczekking""]Każda polo jest myślą indywidualną jej twórcy .....i każda jest na wypasie.[/quote]
Doskonale Cię rozumiem. Moje polo to też przecież super wypas, nieziemska fura i w ogóle. Już takich nawet nie produkują.
Myślę jednak, że chodzi o jakieś 240KM albo coś takiego :grin:
Awatar użytkownika
suff
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Kontakt:

Post autor: suff »

[quote=""Artpolo""]Czy mamy wypas polówkę cokolwiek to znaczy?[/quote]

kilka się znajdzie ;-) może niech doprecyzuje i wtedy będziemy się rozwodzić na temat tego czy mamy czy nie? :-)
Bo jeśli oczekuje dużo spojlerów i lexów na tyle a z przodu anielskich oczu i lusterek z m3 to takiej nie posiadamy (-:
Awatar użytkownika
Artpolo
Uzależniony
Uzależniony

suff zobacz co oni http://motokibic.tv/ prezentują i czego się pewnie spodziewają :)
Awatar użytkownika
suff
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Kontakt:

ArtPolo, widziałem ich stronę. BTW, możesz podesłać mi ichnie logo w jakimś przystępnym formacie? To co dostałem od Maziuni mój mak nie potrafi otworzyć.
Awatar użytkownika
Artpolo
Uzależniony
Uzależniony

Mam 2 przystępne formaty psd i jpg. Niby jak mam to przerobić na przystępny dla maka format? Do tego nie mam Twojego maila.
Awatar użytkownika
suff
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Kontakt:

to poproszę jpg. mail poszedl na PW
Awatar użytkownika
Artpolo
Uzależniony
Uzależniony

http://www.motokibic.tv/ jeszcze dzisiaj na głównej stronie.
Jednak tyle imprez to zacznie schodzić.
Docelowy link http://www.motokibic.tv/?s=newsy&n=1310 ... b%20Polska
Zablokowany

Wróć do „V Jubileuszowy Ogólnopolski Zlot VW Polo Klub Polska”