Taka mala rada na przyszłość dla kolegów...
Jak zakładacie hokej od Golfa II od sąskiego zderzaka to dobrze by było mieć np. opalarke....Przyda się do modelowania hokeja na kształt zderzaka POLO 86c2f .... POZDRO
krolmacius24
Kolego co do kierunków to chodzi o to że samochód który je ma to ma możliwość zamontowania haka do przyczepki. Jeśli masz słabą jednostkę to nie przewidzieli możliwości ciągnięcia przyczepki. Pozdro
taa a ja mam 1.0 pod maską i boczne kierunki Z tego co kojarze to pierwsze egzemplarze 2f nie miały kierunków, dopiero w późniejszych egzemplarzach je dawali.
tomasz0912: No to wrzucaj fotki pooglądamy
No Własnie a co do tych jednostek i mozliwosci podpiecia haków to ja mam 1.3 na pełnym wtrysku czyli to chyba jest 3f no i nie mam takich kierunków :| a kolega Z 1.0 MA
No ja tez nie wiem o co z tym chodzi,ale ...nie jest to w sumie takie ważne heh
Ostatnio zmieniony 08 lut 2010, 21:03 przez krolmacius24, łącznie zmieniany 1 raz.
A myślałeś coś o pasku na przednią szybę...ja się tak zastanawiam,ale tak patrząc na ogół to mało tego jest w 86C2F...Wczesniej poruszałem temat to uzytkownicy doradzili,zeby nakleić czarny... czas pokaże,ale myśle ze cos takiego sprobuje wykonać.