Polo 6-en-2 kilka nowych fotek

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

c
czekibartek
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: czekibartek »

gwint piękna sprawa :grin: ja mam patent przy glebie -100 opona 175/55 R15 na 7 calach nic nie przyciera, a nadkola zeby nie wyrzucać można przy pomocy opalarki przekształcić odpowiednio :)

Jak zawitasz kiedyś do Przemyśla to robimy spota :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
powierdzcie mi jak to wyglada w kwestii tzw zlapania gumy (kapec) takie naciagniete 175 na 6.5j-7j felge. chodzi mi tu nie o bezpieczenstwo a o nie porysowanie aluska bo szkoda a cieszko dostac pojedyncze sztuki felg. Co do spota :piwo: w przemyslu dobry pomysl tylko nie wiem kiedy poli do polski wezme :boredom:
Obrazek
Awatar użytkownika
Bullitt
Początkujący
Początkujący

Post autor: Bullitt »

czekibartek
szkoda drzwi ale wiem jak to co poniektorzy jezdza....

ja bym sie tez pisal na spota w p-slu ale polo to za szybko nie zawita do polski... niestety :(
c
czekibartek
Raczkujący
Raczkujący

aktualizacja: maly nabytek byc moze bede je mial jeszcze sie zastanawiam. co wy na to ?
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

czekibartek
dobre koło, bedzie pasować do 6n2 :) :oki:
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

Dokładnie, myślę że bardziej będzie pasować niż twoje obecne rolki ;)
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
c
czekibartek
Raczkujący
Raczkujący

dlugo sie zastanawialem i kupie je a do tanich nie naleza a co najlepsze pochodzą od polo gti z 2001. tak ze oryginalne bbs rs 772 dwu czesciowe tylko teraz rozkrecic wypolerowac rant nabyc oponke do nich moze nankang 185/45/15 i gwint nizej a ze sa o 1/2 cala wezsze od tych co mam to bede mogl przykrecic gwin troche nizej :oki:
Obrazek
Awatar użytkownika
mateuszz117
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: mateuszz117 »

szukaj opon 165/45/15 tez nankanga sa...tyle ze niema ich prawie..ja sie uparlem na nie ale bylem dzis u kumpla magika z wulkaznizacji i mowil ze czaji caly czas za nimi dla mnie i lipa :agresyw: wtedy jest mega naciag na 7calach...a co do felg to zazdrosc :grin:
Jeżdże nisko..leże na glebie..grunt to zawieszenie..<!-- s]
c
czekibartek
Raczkujący
Raczkujący

mateuszz117
tutaj sa dostepne moze do polski wysylaja
http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl
Obrazek
c
czekibartek
Raczkujący
Raczkujący

znacie możne jakieś miejsce kolo Rzeszowa gdzie mogę zregenerować mój nowy nabytek? :niewiem:
Obrazek
Awatar użytkownika
kler_b
Newbie
Newbie

Post autor: kler_b »

Fajna polóweczka, praktycznie brat bliźniak mojej, kolor i silnik ten sam :grin: , ja czekam z utęsknieniem żeby założyć gwint do mojej, felgi się robią więc może uda mi się wszystko zgrać w jednym czasie, współczuje tego co się przytrafiło, będziesz to naprawiał w UK czy w Polsce?
Obrazek
c
czekibartek
Raczkujący
Raczkujący

kler_b
poli juz naprawiona z ubezpieczenie mam wykupione AC tak ze sie nie martwie u mnie tez kulka beda nowe takie jak kilka postow wyżej oryginalny BBS RS 772 od polo gti 2001 :oki:
Obrazek
c
czekibartek
Raczkujący
Raczkujący

Panie i Panowie koledzy znajomi i nieznajomi wkrutce aktualizacja polo po malych zmianach a oto namiastka tego co bedzie.
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
wojtasllb
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: wojtasllb »

poka więcej tych felg, mam identyko rs'ki i będę odnawiał, taki kolorek mam wlaśnie w głowie albo ori srebrny, spoko wygląda, i nie zachodził by tak klockami jak srebrny. ciekawe jak na autku będą się prezenciły. oponki bierz 195/45/15 jak w orginale na tym kółku, na tym ET i tej szerokości nie ma mowy o ocieranie nawet na maksa skręconym gwincie.
c
czekibartek
Raczkujący
Raczkujący

wojtasllb
foty beda jutro lub w niedziele a jesli chodzi o gume to zalozylem 185/45/15 bo beda jeszcze afdaptery fk :oki: aby kola wypchnac do zewnatrz a felgi maja tylko 6J szerokosci tak ze jak dla mnie dziwnie troche wyglada jak narazie.
Obrazek
Awatar użytkownika
Olo
Wielebny

Post autor: Olo »

[quote=""czekibartek""]zalozylem 185/45/15 bo beda jeszcze afdaptery fk :oki: aby kola wypchnac do zewnatrz a felgi maja tylko 6J szerokosci tak ze jak dla mnie dziwnie troche wyglada jak narazie.
[/quote]

Te same opony mam + dystanse 25mm na tył i 20mm na przód, przy czym przód mógłby jeszcze trochę bardziej wyjść. Ciekaw jestem koloru jaki dałeś bo planuję oddać felgi na zimę do regeneracji :)
It\'s like a death in the family.

W klubie od 22.03.2005.
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N2”