dugi202 dokładkę przednią dolną ogarnij bo masakrycznie taka skorodowana wygląda ;-) Koła któreś ci nie obcierają przy skręcie bo w nadkolu widać jakieś ślady :?:
dokładni już sie nie opłaca robić bo będą szerokie zderzaki a koła obcierały przed zrobieniem zbierzności teraz jest ok a nadkola w środku będą zabezpieczone
a tu foto znaczków w czarnym macie:
[quote=""Kubrick""]Te fele, to bym srebrne widzial na zoltym aucie i rant w polerce [/quote]
A ja bym je zostawił takie jakie są, ewentualnie na czarno. Ładnie komponowałoby się to z resztą dodatków w czerni, tzn lamp, szyb etc
własnie zastanawiam sie nad felgami z golfa FIRE&ICE zamiast tych niebieskich
a tu takie foto z brata Ibiza
Doszedł grill bez znaczka
i gałka zmiany biegów wyczajona na szrocie :crazy:
Krok po kroku i będzie w końcu dobrze wyglądać,ale jeszcze kawał drogi przed tobą jak na razie idziesz w dobrym kierunku-przydało by się te koła zamienić na jakieś inne.
Szerokie zdesie dobra rzecz, ale poza jakimiś następnymi większymi modami przydałoby się ogarnąć te progi i tą folię na szybach. No i z rzeczy budżetowych to jeszcze można by usunąć wycieraczkę z tyłu i ramki z tablic wypieprzyć.
W końcu na których alu będziesz jeździł?
madman
zderzaki nie beda czarne narazie niema kasy na lakiernika _edi
progi beda zrobione razem z zderzakami a co do alu to juz niewiem ale prawdopodobnie beda to fire & ice z golfa II
korzystając z pięknej pogody i wolnego weekendu w końcu zmieniłem alusy które zostają. I stuknęło 260 tys km
A tu kilka fotek: alu rant będzie w polerce 260 tys km dwa moje skarby