W tą sobotę udało mi się wreszcie zamontować gwint :yahoo: Walka w prawdzie była z nim gorsza niż w iraku bo mam ciasny garaż ale jakoś się udało. Wszystkie śruby puściły ku mojemu zdziwieniu bez problemu. Ile siadło dokładnie ?? Hmm... nie wiem :niewiem:
kilka fotek już po wiem że nie są powalającej jakości jak zrobi się lepsza pogoda to postaram się zrobić coś lepszego :blush2:
ko zack
chciałbym ale nie dojadę do pracy :banghead: :banghead: nie dość że po dziurawym bruku to jeszcze są po drodze 2 przepusty i idzie tak na styk :glare: No niestety takie uroki życia na naszej polskiej pięknej wsi :lol:
M4Tt
pojeździmy zobaczymy nie mówię nie :blush2: dla mnie puki co to nowość i muszę sie z tym jeszcze obyć . Puki co zostanie tak jak jest, zrobiłem wczoraj zbieżność i teraz dopiero auto prowadzi się tak jak należy w zakrętach. Powoli i do przodu szału nie będzie cudów też nie ale ile mogę to przy nim działam , co z tego wyjdzie zobaczymy w każdym bądź razie to nie koniec na sezon powinno się jeszcze udać coś zdziałać cdn...
comandos19 ile tobie gwintu jeszcze zotalo bo mi braklo juz a auto jest jeszcze wysoko
ale auto prezetuje sie kozacko musze kiedys ja zrobic nowe zdjecia i wrzucic hehe
arczyk17
gwintu zostało jakieś 30 zwojów jeszcze więc na dół jeszcze strasznie daleko a poza tym Ty z tego co mi sie przypomina to masz 14" a ja 15" więc to też może robić wrażenie że wysoko stoi :niewiem:
wysoko czy nie ale polo ladnie wyglada a do gwintu przyzwyczaisz sie szybko hehe ja mam od ziemi do sankow 4-5 cm i jakos jezdze nic narazie nie urwalem
[quote=""arczyk17""]ja mam od ziemi do sankow 4-5 cm[/quote]
rispekt :shock: u mnie coś ociera z tyłu o nadkole trzeba będzie się tym zająć ale to chyba przy następnych działaniach nad polo dopiero :crazy: