Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
monia619
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: monia619 »

Misiek teraz ja ci nie wybacze tak szybko napięcie popsułeś :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
"Nie dyskutuj z idiotą, sprowadzi cie do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem..."
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote="webak"]Ceny zamienników altka mnie załamują, wszystko powyżej 4 stów. Karol jakby co to myślisz ze w Gdańsku idzie dorwać coś za 3 stówy ?[/quote]
czekam cały czas na info od kumpla na gg, pewnie w robocie siedzi i dlatego nie mam jeszcze info, ale 250-300 zł to tak średnio chyba kosztują, pamiętam jak w cieniasie wymieniałem to u kumpla chyba z 200 czy 250 dawałem, ale to było w 2005r ;) nic zobaczymy co odpisze
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Cześć Małgoś :) Ja kurna jakiś śpiący jestem, trzeba będzie za chwilę iść spać, bo kolejna noc w pracy. A kompy same z siebie się nie psują, zazwyczaj to użytkownicy sami im pomagają w tym :P
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
webak
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: webak »

[quote="MiSiEk-GDA"]
czekam cały czas na info od kumpla na gg, pewnie w robocie siedzi i dlatego nie mam jeszcze info, ale 250-300 zł to tak średnio chyba kosztują, pamiętam jak w cieniasie wymieniałem to u kumpla chyba z 200 czy 250 dawałem, ale to było w 2005r ;) nic zobaczymy co odpisze[/quote]

Średnio to ja widzę ze do mojego to po 5 stówek kosztują :grin:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="JuStIcE"]Ja kurna jakiś śpiący jestem, trzeba będzie za chwilę iść spać, bo kolejna noc w pracy[/quote]
o kurna nie zazdroszczę kolejnej nocy garować :( ale jak coś i nie będę mógł w nocy spać to Ci będę towarzyszył :piwo:
[quote="monia619"]Misiek teraz ja ci nie wybacze tak szybko napięcie popsułeś [/quote]
masz bojowe zadanie zbudować następne napięcie ;) tylko bez podtextow, bo wiesz co :butcher: :grin:
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

Darek a nad używką nie myślałeś ?
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="krzychu20"]Darek a nad używką nie myślałeś ?[/quote]
właśnie, może Paweł by miał, bo on różne cuda u siebie w garażu ma ;) tylko wiesz jak jest po regeneracji wszystko świeże jest i gwarancja na to jest, a używka też uj wie ile jeździła i ile zycia jej zostało, ot loteria taka
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

[quote="MiSiEk-GDA"][quote="krzychu20"]Darek a nad używką nie myślałeś ?[/quote]
właśnie, może Paweł by miał, bo on różne cuda u siebie w garażu ma ;) tylko wiesz jak jest po regeneracji wszystko świeże jest i gwarancja na to jest, a używka też uj wie ile jeździła i ile zycia jej zostało, ot loteria taka[/quote]

Paweł raczej nie ma :blush2: :grin:
No wiadomo że jest później możliwość reklamacji ale znowuż używke altka za połowe ceny kupi chyba :scratch:
Wszystko kwestią budżetu :closedeyes:

Ale może w jego altku jakaś pierdoła jest i dać do zakładu zeby naprawili ;)
Awatar użytkownika
monia619
Raczkujący
Raczkujący

[quote="Misiek-GDA"]masz bojowe zadanie zbudować następne napięcie ;) tylko bez podtextow, bo wiesz co :butcher: :grin:[/quote]

Hmmmm no nie wiem oświeć mnie .... :P
"Nie dyskutuj z idiotą, sprowadzi cie do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem..."
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="monia619"]Hmmmm no nie wiem oświeć mnie .... [/quote]
będą kary w stylu Janusza Korwina Mikke cytuj: kara chłosty dla młodocianych zwyrodnialców ;) a tak na powaznie to beka beką ale tak jak gwoździu wczoraj napisał bez redtube słownego, bo poziom musi być :vinsent:
Awatar użytkownika
monia619
Raczkujący
Raczkujący

[quote="MiSiEk-GDA"][quote="monia619"]Hmmmm no nie wiem oświeć mnie .... [/quote]
będą kary w stylu Janusza Korwina Mikke cytuj: kara chłosty dla młodocianych zwyrodnialców ;) a tak na powaznie to beka beką ale tak jak gwoździu wczoraj napisał bez redtube słownego, bo poziom musi być :vinsent:[/quote]

Czyli czekaj czekaj, filmiki i fotki są ok ,a robienie sobie jaj już nie ?? nie ogarniam tego. :eek:

Ale spoko :) :beach: :beach:
Awatar użytkownika
webak
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: webak »

[quote="krzychu20"]Darek a nad używką nie myślałeś ?[/quote]

Póki co nigdzie takowej nie znalazłem :piwo:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="monia619"]Czyli czekaj czekaj, filmiki i fotki są ok ,a robienie sobie jaj już nie ?? nie ogarniam tego. [/quote]
filmiki luz pod warunkiem, że nie daje się tu wiadomo czego, wygłupy słowne spoko tez być mogą (sam sobie od czsu do czasu robię jajca jak sama widzisz), ale wiesz wszystko z umiarem i poziomem, by nikogo nie urazić i nie zrobic dymu oraz niezdrowych sytuacji :amen:
Awatar użytkownika
monia619
Raczkujący
Raczkujący

No ja dość mocna przeziębiona jestem wiec do zdrowej mi troszku brakuje :D :rotfl: :rotfl:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="monia619"]No ja dość mocna przeziębiona jestem wiec do zdrowej mi troszku brakuje [/quote]
oj chyba będzie trzeba zrobić na którymś spocie zrzutę na Gripex dla Ciebie ;) bo gorączka biała trzyma cały czas :P
BTW
Godzina do fajrantu :yahoo: odliczania czas start
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”