Hmm, ja jakbym zmieniał światła to na takie jak ma Paffcio Do tego kieruny czarne od Depo i malinka. Przy Twoim kolorze byłoby cacy.
P.S.
Będziesz na Podpromiu na otwarciu sezonu VAGa?? Chciałbym na żywo oblookać autko
Sprawa frontu narazie stoi w miejscu .... Jaki będzie okaże się na początku maja, wtedy właśnie oddaje auto do malowania i modzenia.Zobaczymy ile będzie to wszystko kosztowało,bo i tak koszty na ten sezon okazały się ogromne (jak narazie około 4,5 tys) plus malowanie
[quote="JuStIcE"]Będziesz na Podpromiu na otwarciu sezonu VAGa??[/quote]
[quote="LyszyK"]Zobaczymy ile będzie to wszystko kosztowało,bo i tak koszty na ten sezon okazały się ogromne (jak narazie około 4,5 tys) plus malowanie [/quote]
mojemu tez by się przydało malowanko ale właśnie ciężko z kasą:/
jak zostaniesz przy tym froncie też nie będzie źle:)
sezon 2011 http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.p ... &start=420
\'10
Nowy Staw
I cultstyle w Wilczych Laskach
II zlot VW w Pasłęku
VW Mania
\'11
Nowy Staw rozpoczęcie sezonu w Toruniu Majówka cultstylu w Mielnie III zlot vw w Pasłęku
sezon 2011 http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.p ... &start=420
\'10
Nowy Staw
I cultstyle w Wilczych Laskach
II zlot VW w Pasłęku
VW Mania
\'11
Nowy Staw rozpoczęcie sezonu w Toruniu Majówka cultstylu w Mielnie III zlot vw w Pasłęku
Kilka wczorajszych fot... za tydzień palne grubszą sesje
Jeszcze się pochwale ... wczoraj pod kinem zrobiłem furore... Banan na twarzy a jednego nie zapomne ... " patrz ale wyjebane polo... nie źle koleś fele wychromował " :lol: :lol: :lol:
Hehe, mam nadzieję że na widok mojego kiedyś podobne teksty też będą się pojawiać Bo na razie do tego długa droga... Ale fajne foteczki Ja tak nisko raczej nie zejdę (przynajmniej na razie) ze względu na dojazd do domu.
[quote="mario6n"]nie wiem czy ta rozpórka jest z aluminium ale jak tak to można nią za psami rzucić gnie się na kolanie
_________________[/quote]
z tego co kojarze to rozpóra Wiechersa więc raczej bez lipy Panie, ja myslę że ona tylko takie liche wrażenie sprawia.
A ziom spod kina dobrze prawił widać znawca . Ta gleba jest przestraszna, nie pojmuje jak tym jeździć można, respekt